infraestructures

El ceiborgesblanques compta amb unes instal·lacions de més de 914m2 a disposició dels emprenedors: sala de reunions, aula de formació, espai coffee, sala de servidors, recepció,…

Els espais comuns, pensats per les facilitar les necessitats dels emprenedors, disposen d’un hall de recepció i sala d’espera, una sala de reunions aïllada i visualment atractiva, per dur-hi a terme les reunions i dinàmiques empresarials.
El Centre compta amb una sala polivalent per a dur-hi a terme reunions, presentacions de producte, formació o qualsevol altra activitat empresarial, ja que està dissenyada per a desenvolupar-hi speach elevators i organitzar-hi trobades B2B.
Tota activitat empresarial requereix de petits descansos per dur correctament les tasques a desenvolupar, pensar i veure-hi des d’una altra òptica. Per aquest motiu el Cente disposa d’un espai break per al descans, propici per a trobades informals entre emprenedors on l’intercanvi d’experiències i d’informacions es veuran afavorits.

TOUR VIRTUAL 360º

 Tour virtual realitzat per Ponent360

Un Centre accessible per a tothom. Tots els mòduls i les diferents sales estan distribuïts en planta baixa permetent l’accés a persones amb mobilitat reduïda. Els banys s’han construït adequadament segons els criteris d’accés i mobilitat.

L’equipament del Centre disposa d’un equip audiovisual: projector, pantalla, altaveus, i modulador per a l’ús de les empreses en el moment que el requereixin.

 

  • aj_borges
  • globalLleida