Notícies

El CEI Almenar a UA1

publicat per el Nov 14, 2018 a ceialmenar

Dimarts 13 de novembre, ens van convidar al programa “un dia mes” de UA1 i vam parlar del Cei d’Almenar i de les noves empreses instal·lades al centre.  Continuem treballant per donar facilitats al comerç local i apostant per noves empreses que volen crear ‘ocupació dins el nostre municipi.

Cei a UA1

Càpsula “Aprèn a optimitzar-te el temps”, el 22 de novembre al CEI Almenar

publicat per el Nov 17, 2016 a ceialmenar

Càpsula “Aprèn a optimitzar-te el temps”, el 22 de novembre al CEI Almenar

A tots ens passa pel cap aquell pensament de que no arribem en lloc, que ens queden feines importants per fer, tots pensem com fer-ho per tenir un temps per la feina i un altre per nosaltres i la família, gestionem be el nostre temps?

El dimarts 22 de novembre, de 19:00 a 21:00 h. es podrà gaudir d’una nova càpsula formativa, aquest cop serà “Aprèn a optimitzar-te el temps” a càrrec d’Óscar Becerril, diplomat en relacions laborals i soci fundador de “Tàctica 360″.

AQUESTA CÀPSULA ES REALITZARÀ A LA SALA POLIVALENT DE L’AJUNTAMENT D’ALMENAR, AL C/ ESPADÓS, 28

JORNADA INTRODUCCIÓ DEL MINDFULNESS A L’EMPRESA PER A PENSAR MILLOR

publicat per el Nov 11, 2016 a ceialmenar

 

image002 (3)

Ahir el nostre cei, va poder comptar amb una sessió excel·lent de introducció al mindfulness, una tècnica molt interessant tant a nivell personal com professional, tots tenim dret a un moment per reordenar la nostra ment.

JORNADA INTRODUCCIÓ DEL MINDFULNESS A L’EMPRESA PER A PENSAR MILLOR

publicat per el Nov 7, 2016 a ceeilleida, ceialmenar, xarxacei

jornada ceei almenar 10-11-16-2 (1) (2)

El proper dijous 10 de novembre, al CEI Almenar, tindrà lloc una nova càpsula formativa, a càrrec de Manel Fernandez i Anna Morreres – INTRODUCCIÓ DEL MINDFULNESS -

Inscripcions a cultura@almenar.ddl.net, ferran083@gmail.com i coell@coell.org

Projecte emprenedor

publicat per el Oct 13, 2016 a ceialmenar

Fitxer_000

El CEI Almenar oferirà el pròxim dijous 20 d’octubre la càpsula formativa “Projecte emprenedor: de la idea a la realitat”, que oferirà Marta Granyó, Consultora i Formadora en iniciativa emprenedora. La sessió és gratuita i les inscripcions es poden sol·licitar a: ajuntament@almenar.ddl.net

Radiografia de l’emprenedor

publicat per el Oct 6, 2016 a ceialmenar

Fitxer_000

Jornada molt amena, ahir, amb en Gorka Bartolomé, Master Certified Coach i Registered Mentor Coach per la ICF que ens va explicar com ser un bon emprenedor “Radiografia de l’emprenedor”

Radiografia de l’emprenedor, al CEI Almenar

publicat per el Sep 26, 2016 a ceialmenar

05.10.16

El CEI Almenar oferirà el pròxim dijous 5 d’octubre la càpsula formativa “Radiografia de l’emprenedor”, que oferirà Gorka Bartolomé, Master Certified Coach, i Registered Mentor Coach per la ICF. La sessió és gratuita i les inscripcions es poden sol·licitar a: ajuntament@almenar.ddl.net

Com fer un estudi de mercat?

publicat per el Sep 26, 2016 a ceialmenar

22.09.16 cei almenar

El passat 22 de setembre, vàrem fer la càpsula formativa, com fer un estudi de mercat?, amb en Xavier Roca, molt contents per l’assistència.

El CEI Almenar ofereix la càpsula formativa “Com fer un estudi de mercat”

publicat per el Sep 23, 2016 a ceialmenar

22-9-16-CEI ALMENAR-COM FER UN ESTUDI DE MERCAT“Com fer un estudi de mercat” és la càpsula que ha ofert el CEI Almenar, i que va impartir Xavier Roca, postgrau de Lideratge ESADE, licenciat en ADE i MBA i soci consultor a Smart Marketing. Pel mes d’octubre ja hi ha dues càpsules programades més: “Radiografia de l’emprenedor”, que oferirà Gorka Bartolomé, Master Certified Coach i Registered Mentor Coach per la ICF, el dimecres 5 d’octubre, i “Projecte Emprenedor: de la idea a la realitat”, previst pel dijous 20 d’octubre, que anirà a càrrec de Marta Grañó, consultora i formadora en iniciativa Emprenedora.

Càpsula “Com fer un estudi de mercat?”, al CEI Almenar

publicat per el Sep 8, 2016 a ceialmenar

almenar229El CEI Almenar ferirà el pròxim dijous 22 de setembre la càpsula formativa “Com fer un estudi de mercat?”, que oferirà Xavier Roca, postgrau de Lideratge ESADE, llicenciat en ADE i MBA i soci consultor a Smart Marketing. La sessió és gratuita i les inscripcions es poden sol·licitar a: ajuntament@almenar.ddl.net

  • globalLleida