AL FEBRER, ACTIVA’T A LA INCUBADORA D’EMPRESES DE BELL-LLOC!

AL FEBRER, ACTIVA’T A LA INCUBADORA D’EMPRESES DE BELL-LLOC!

TALLERS DE RECERCA DE FEINA I EMPRENEDORIA

El foment de l’ocupació segueix sent un dels principals objectius de l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell i de la seva Incubadora d’Empreses, i per aquest motiu que amb el lema “AL FEBRER, ACTIVA’T”, organitzem un seguit de tallers gratuïts de recerca de feina i emprenedoria,  es fa especial èmfasi en l’especialització en la recerca de feina i l’emprenedoria. Els tallers per aquest febrer estan adreçats a tothom i es desenvoluparan tots els dijous de 19’30 a 21 h a la Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal.lúrgica de Bell-lloc d’Urgell.

Hi ha 4 tallers diferents, tallers on es treballarà la recerca de feina, on es donen eines específiques per trobar feina, preparar-se per l’entrevista, inserció en el món laboral, etc., es treballarà també aplicacions tecnològiques per la recerca i la vida diària, i també tallers d’autoocupació o l’emprenedoria,foment de l’esperit emprenedor en l’àmbit rural, la creativitat, les competències clau, etc.

Inscripcions gratuïtes a www.ida.cat

Cartell Tallers Febrer 2014 Incubadora d'Empreses

Comments are closed.

tira_logos2

imgres

balaguer bell-lloc urgell consell comarcal de l'alt urgell les borges paeria de cervera aran consell comarcal del pallars jussà pallars sobirà solsones centre tec forestal de catalunya Seu d'Urgell tarrega UdL aj lleida