Notícies

Càpsula “La càrrega impositiva en la meva empresa”, al CEI Alta Ribagorça

publicat per el Nov 14, 2016 a ceialtaribagorsa

Càpsula “La càrrega impositiva en la meva empresa”, al CEI Alta Ribagorça

“La càrrega impositiva en la meva empresa” és el títol de la càpsula que oferirà el CEI Alta Ribagorça el dimarts 29 de novembre, i que anirà a càrrec de Joan Vianya, tècnic de la COELL. Aquesta càpsula formativa té com a objectiu determinar quines despeses són deduïbles fiscalment i la incidència dels impostos.

Els continguts principals són :
- Elecció de la forma jurídica més apropiada.
- Despeses deduïbles: Concepte, Límits, Criteris d’Hisenda a les Inspeccions.
- Avanç Reforma Fiscal 2016.

La sessió tindrà lloc, de les 18:00 a les 20:00 hores, a la Sala de Plens del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça (Av. Victoriano Muñoz, 48, del Pont de Suert. Les inscripcions, gratuïtes es poden fer a través de mcfarre@ccar.ddl.net i del telèfon 973 690 353.

Comença una nova edició dels Dijous Emprenedors al CEI Alta Ribagorça

publicat per el Oct 7, 2016 a ceialtaribagorsa

Comença una nova edició dels Dijous Emprenedors al CEI Alta Ribagorça

El CEI Alta Ribagorça ofereix una nova edició dels Dijous Emprenedors. El d’octubre va començar el cicle amb la sessiío “Els errors més freqüents a l’emprendre, i com posar-hi remei”, a càrrec de Jordi Puigdellívol, de Sherpa.cat, que també serà l’encarregat, el 13 d’octubre, de la sessió ” Emprèn i evoluciona idees en clau de negoci.

El 20 d’octubre la sessió porta per títol “Pricing: com fixar el preu per obtenir la máxima rendibilitat”, a càrrec d’Eduard Cristòbal, professor de la Universitat de Lleida.

Els Dijous Emprenedors acaben el 27 d’octubre amb ” Gestió de la situació financera de l’empresa, a càrrec de Pere Sierra, professional en la creació, gestió i administració d’empreses i projectes de Management.

Les sessions tenen lloc, entre les 18:00 i les 20:00 hores, a la Sala de Plens del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça (Av. Victoriano Muñoz, 48, del Pont de Suert.

Nova edició del programa Rural100, servei de foment i creació d’empreses innovadores al món rural

publicat per el Jun 16, 2015 a ceialtaribagorsa, ceialturgell, ceicervera, ceitarrega, General, xarxacei, xarxaceilleida

Nova edició del programa Rural100, servei de foment i creació d’empreses innovadores al món rural

La Diputació de Lleida i GLOBALleida promouen, amb la col•laboració dels Consells Comarcals, la segona edició del programa RURAL 100 a l’Urgell, Pla d’Urgell, Alta Ribagorça i a l’Alt Urgell.
Amb la necessitat de transformar el model tradicional de l’economia rural cap a un nou model que es basi en la innovació, la creativitat i la sostenibilitat del territori, sorgeix Rural 100.
És tracta d’un programa d’acompanyament integral personalitzat per als emprenedors/es que volen crear o fer créixer la seva empresa, basat en la innovació, l’assessorament estratègic, i l´ús de noves eines de generació de models de negoci potents.
És un programa subvencionat, molt innovador i molt pràctic alhora, que representa una bona oportunitat pels emprenedors del nostre territori.
Aquest programa va començar com experiència pilot al Solsonès, la Segarra i el Conselh Generau d’Aran , en la que van participar 27 empreses. També s’ha desenvolupat a les Garrigues, el Segrià, al Pallars Jussà i Pallars Sobirà, amb la participació d’una trentena d’empreses i en aquesta nova edició a l’Urgell, Pla d’Urgell, Alta Ribagorça i Alt Urgell, per tal de dinamitzar la seva economia.

Lleida, 16 de juny de 2015

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça organitza un taller de coaching

publicat per el May 19, 2015 a ceeilleida, ceialtaribagorsa, xarxacei, xarxaceilleida

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça organitza un taller de coaching

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, amb la col·laboració de la xarxa de CEIS de Lleida, ha organitzat un taller de coaching dirigit a emprenedors i empresaris de la comarca.

El Taller, impartit per la prestigiosa Anna Campos, porta per títol “Coaching per desenvolupar les habilitats de l’emprenedor”, i s’ha dut terme durant la tarda de dimarts en horari de 16.30 a 19 hores a la Sala de Plens del Consell Comarcal.

Aquest taller, que és gratuït pels participants, és una de les càpsules formatives que el Consell Comarcal amb la col·laboració de la xarxa de CEIS i de Globallieda, ha organitzat per tal de motivar i donar eines als empresaris de la comarca per tirar endavant noves iniciatives empresarials.

L’Alta Ribagorça forma part de la xarxa de Centres d’Empreses Innovadores arran de la inauguració el passat mes de març del Viver d’Empreses de l’Alta Ribagorça, que està situat al carrer Aigüestortes del Pont de Suert.

El president de la Diputació inaugura el centre d’empreses innovadores (CEI) de l’Alta Ribagorça

publicat per el Mar 18, 2015 a ceialtaribagorsa, General, xarxacei, xarxaceilleida

El president de la Diputació inaugura el centre d’empreses innovadores (CEI) de l’Alta Ribagorça

El president de la diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat el centre d’empreses innovadores (CEI) de l’Alta Ribagorça. Aquest equipament està ubicat a uns baixos situats al número 10 del carrer Aigüestortes que el Consell Comarcal va adquirir l’any 2010.

El Cei de l’Alta Ribagorça, a la planta baixa del local disposa de 93 metres quadrats, que acullen quatre mòduls completament equipats per a empreses, serveis i zona comú.

El local ha estat reformat per tal de poder acollir en les seves instal·lacions un lloc físic, però també un acompanyament als nous empresaris en la creació del seu propi negoci, la qual cosa ha suposat una inversió de 20.118,34 euros, que han estat finançats per la Diputació de Lleida amb un ajut de 20.000 euros.

Han acompanyat al president de la Diputació en la seva visita, l’alcalde de Pont de Suert, Albert Alins; el president del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, Josep Antoni Troguet; el seu vicepresident, Josep Lluís Farrero; i els membres de l’equip de presidència Antoni Fo i Joan Eroles.

El centre empresarial de l’Alta Ribagorça forma part de la Xarxa de Ceis del territori que dinamitza GLOBALleida.

  • globalLleida