Notícies

Més notícies

Instal·lacions CEI Torrefarrera

Empreses CEI Torrefarrera

Vídeo

Qui som

El Centre d’Empreses Innovadores estarà situat al Parc Empresarial de Torrefarrera. Ocupa una nau totalment equipada amb connexió a internet, serveis d’electricitat i climatització. El Ceitorrefarrera disposa de 5 espais d’uns 20 m2 cadascun, i un altre d’uns 30 m2 destinats a l’ instal·lació  de noves empreses Aquests espais disposaran d’una zona de recepció, sala de reunions conjunta, serveis i sala office per cafès i petits esmorzars.

Es dotarà les instal·lacions de serveis de recepció automàtics per a que l’edifici sigui totalment autogestionable sense requerir dels serveis d’un conserge.

El Centre també disposarà d’una sala de reunions i una aula de formació. Aquests espais estaran disponibles per a tots els empresaris establerts a Torrefarrera i per a possibles formacions i sessions que estiguin encabides dintre de l’àmbit de la Xarxa de Centres d’Empreses Innivadores.

Centres

mapa Lleida CEEI La Seu d'Urgell CEEI Solsonès CEEI de Cervera Cei Alta Ribagorça CEEI de Lleida Cei Pallars Jussà CEI Les Borges Blanques CEEI La Noguera CEEI de Tàrrega CEEI del Pallars Sobirà CEEI Vall d'Aran CEI de Bell-lloc
fpempren cei torrefarrera ceeilleida pcital

Agenda d'activitats

  • globalLleida