Notícies

Més notícies

Instal·lacions CEI Balaguer

Empreses CEI Balaguer

Vídeo

Qui som

El Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de Balaguer és un viver d’iniciativa local que constitueix un instrument de promoció econòmica a la ciutat i a la comarca de La Noguera, i que té tres funcions fonamentals addicionals més enllà del simple allotjament d’empreses:

- Vetllar per la viabilitat de les empreses que s’hi allotgen a través d’un conjunt de serveis d’assessorament i de formació, entre altres.

- Realçar la iniciativa emprenedora, és a dir, prestigiar el fet d’emprendre i d’esdevenir empresari/ària. És per això que, dins el viver, s’hi duen a terme jornades, premis, activitats de networking, visites d’escoles… per tal d’augmentar el reconeixement social de la figura dels empresaris i fer que cada vegada hi hagi més vocacions empresarials en els nostres municipis.

- Esdevenir una eina de pedagogia social que demostri al territori que es pot aprendre a emprendre.

És per això que els seus objectius són:

- Desenvolupar l’emprenedoria. Comptar amb un equipament com el CEI és una oportunitat per contribuir a fer néixer i créixer les vocacions emprenedores i per ajudar els nous emprenedors a tirar endavant els seus projectes.

- Esdevenir referent de l’emprenedoria, l’economia i l’empresa. El CEI ha de convertir-se en l’epicentre local i comarcal de la sensibilització, la formació, la informació i l’assessorament en l’àmbit de l’emprenedoria, aprofitant, entre altres coses, l’accés a experts en aquesta matèria que ens ofereix la nostra pertinença a la xarxa de CEIs de les comarques de Lleida, i fomentant la implicació dels professionals de la ciutat. A més, també ha de convertir-se en el referent de tot allò relacionat amb l’emprenedoria, el món de l’empresa i l’economia.

- Actiu de la projecció exterior i la promoció econòmica. El CEI ha de ser vist com un dels fonaments de la identitat competitiva de Balaguer en la seva vessant econòmica i empresarial, igual que com una eina important a l’hora de retenir i atreure talent, esdeveniments i activitat econòmica.

- Col·laboració público-privada. Per assolir aquests objectius, el CEI ha d’implicar els diferents sectors econòmics, socials, professionals i d’altre ordre.

Centres

mapa Lleida CEEI La Seu d'Urgell CEEI Solsonès CEEI de Cervera Cei Alta Ribagorça CEEI de Lleida Cei Pallars Jussà CEI Les Borges Blanques CEEI La Noguera CEEI de Tàrrega CEEI del Pallars Sobirà CEEI Vall d'Aran CEI de Bell-lloc
fpempren cei torrefarrera ceeilleida pcital

Agenda d'activitats

  • Balaguer Ajuntament
  • globalLleida