Notícies

Cloenda de les jornades de Foment de l’Emprenedoria “Dijous Emprenedors” al CEI Bell-lloc

publicat per el Apr 24, 2014 a ceeilleida, ceibell-lloc, xarxacei

Cloenda de les jornades de Foment de l’Emprenedoria “Dijous Emprenedors” al CEI Bell-lloc

L’alcalde de Bell-lloc, Ramon Consola i el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Francesc Fabregat, varen ser els encarregats ahir dijous de fer l’entrega dels diplomes que acrediten l’aprofitament d’aquesta formació especialitzada. La Incubadora d’Empreses de Bell-lloc ha estat escenari de les jornades Dijous Emprenedors, una iniciativa que té per objectiu facilitar eines a empresaris i a emprenedors per crear o dinamitzar un negoci. L’alcalde de l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell, Ramon Cònsola, acompanyat president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Francesc Fabregat, faran l’entrega dels diplomes que acrediten l’aprofitament d’aquesta formació especialitzada als 40 participants. La última sessió d’aquest cicle de Creació d’Empresa Dijous Emprenedors, ha estat “Els clients i l’estratègia empresarial i Comunicació, lideratge i intel·ligència emocional” a càrrec de Iolanda Tabarés, Psicòloga i consultora en RRHH. La Incubadora d’Empreses – Cei Bell-lloc, amb una ocupació del 75% amb 6 empreses allotjades i amb la creació d’11 llocs de treball, ofereix serveis de formació , assessorament i posa a l’abast de totes aquelles persones que volen consolidar la seva idea de negoci al Pla d’Urgell, les instal·lacions del centre empresarial a preus competitius. Aquest programa formatiu de creació d’empresa “Dijous Emprenedors”, organitzat conjuntament amb GLOBALleida, s’està impartit a tot el territori a través de la Xarxa de Centres Empresarials, amb l’objectiu de donar formació especialitzada per a crear amb èxit una empresa i poder contribuir a la millora professional.La Incubadora d’Empreses – Cei Bell-lloc forma part de la xarxaceilleida, gestionada pel consorci GLOBALleida, que actualment compta amb 17 centres, 160 espais i més de 11.500 m2 a disposició de les persones.

Noves Jornades d’emprenedoria “Dijous Emprenedors” al CEI Bell-lloc d’Urgell

publicat per el Mar 27, 2014 a ceeilleida, ceibell-lloc, xarxacei

Noves Jornades d’emprenedoria “Dijous Emprenedors” al CEI Bell-lloc d’Urgell
  • Més de 40 alumnes participen a les noves jornades “Dijous Emprenedors” distribuïdes en  quatre sessions.

 

La Incubadora d’Empreses de Bell-lloc ha estat escenari d’unes noves  jornades Dijous Emprenedors, una iniciativa que té per objectiu facilitar eines a empresaris i a emprenedors per crear o dinamitzar un negoci.

 

L’alcalde de l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell, Ramon Cònsola, acompanyat del conseller delegat del consorci GLOBALleida, Oriol Oró, han estat els encarregats de presentar les noves jornades de foment de l’emprenedoria i donar la benvinguda als més de 40 participants.

La ponència inaugural d’aquestes jornades de Creació d’Empresa Dijous Emprenedors, que estan distribuïdes en quatre sessions, ha estat  a càrrec del consultor de màrqueting i professor de la UdL, Xavier Roca, sota el títol de “Marca personal”.

Les següents sessions del cicle són:

  • “Errors que tot emprenedor ha d’evitar” José Alonso (UdL)
  • “La meva empresa es dedica a fer moure trens” German Rosell (soci consultor Soluttion)
  • “Comunicació, lideratge i intel·ligència emocional per a emprenedors” Iolanda Tabarés (Psicòloga i consultora en RRHH)

 

La Incubadora d’Empreses – CEI Bell-lloc, a més dels serveis de formació i assessorament entre d’altres, posa a l’abast de totes aquelles persones que  volen consolidar la seva idea de negoci al Pla d’Urgell, les instal·lacions del centre empresarial a preus competitius.

 

Actualment la Incubadora d’Empreses – CEI Bell-lloc, amb  més de 630m2,  disposa de 8 espais per allotjar empreses dels quals 6 estan ocupats, el que suposa una ocupació del 75%  i   la creació de 11 llocs de treball.

 

La Incubadora d’Empreses – CEI Bell-lloc forma part de la xarxaceilleida, gestionada pel consorci GLOBALleida, que actualment compta amb 17 centres, 160 espais i més de 11.500 m2 a disposició de les persones.

 

Ja són més de 890 alumnes els que han participant en aquest programa formatiu “Dijous Emprenedors”, organitzat per GLOBALleida, que s’està impartit a tot el territori a través de la Xarxa de Centres Empresarials, amb l’objectiu de donar formació especialitzada per a crear amb èxit una empresa i poder contribuir a la millora professional.

AL FEBRER, ACTIVA’T A LA INCUBADORA D’EMPRESES DE BELL-LLOC!

publicat per el Jan 29, 2014 a ceibell-lloc, xarxacei

AL FEBRER, ACTIVA’T A LA INCUBADORA D’EMPRESES DE BELL-LLOC!

TALLERS DE RECERCA DE FEINA I EMPRENEDORIA

El foment de l’ocupació segueix sent un dels principals objectius de l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell i de la seva Incubadora d’Empreses, i per aquest motiu que amb el lema “AL FEBRER, ACTIVA’T”, organitzem un seguit de tallers gratuïts de recerca de feina i emprenedoria,  es fa especial èmfasi en l’especialització en la recerca de feina i l’emprenedoria. Els tallers per aquest febrer estan adreçats a tothom i es desenvoluparan tots els dijous de 19’30 a 21 h a la Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal.lúrgica de Bell-lloc d’Urgell.

Hi ha 4 tallers diferents, tallers on es treballarà la recerca de feina, on es donen eines específiques per trobar feina, preparar-se per l’entrevista, inserció en el món laboral, etc., es treballarà també aplicacions tecnològiques per la recerca i la vida diària, i també tallers d’autoocupació o l’emprenedoria,foment de l’esperit emprenedor en l’àmbit rural, la creativitat, les competències clau, etc.

Inscripcions gratuïtes a www.ida.cat

Cartell Tallers Febrer 2014 Incubadora d'Empreses

Bell-lloc, comença el Taller per a l’Elaboració d’un Pla d’Empresa amb les places exhaurides

publicat per el Oct 5, 2013 a ceibell-lloc, xarxacei

  • La Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal.lúrgica – CEI Bell-lloc, GLOBALleida i el Ceeilleida, organitzen un taller gratuït d’Elaboració del Pla d’Empresa, adreçat prioritàriament a joves menors de 35 anys que vulguin iniciar o hagin iniciat fa poc un negoci.

 

Aquest taller, està dissenyat per a oferir una formació específica, a aquelles persones que han obert un negoci fa poc o que en volen obrir un de nou en poc tems. per entendre, conèixer i tenir les eines bàsiques per poder elaborar un pla d’empresa.

Dins les activitats que periòdicament s’organitzen  el consistori, aquest  taller s’adreça a joves menors de 35 anys, tot hi que s’ha previst la reserva de dues places pera persones que superin aquesta edat, i que volen  iniciar o hagin iniciat fa poc un negoci.

Amb 12 inscrits i les places exhaurides, els participants han assistit  al taller sobre com fer un pla d’empresa, que consta de 3 sessions de
9 hores de formació durant els dissabtes 5, 19 i 26 d’octubre de 10 a 13 hores.

L’empresa Engisystem Technology, del Ceeilleida, crea l’aplicació Kiuget, smart marketing mobile

publicat per el Jul 15, 2013 a ceeilleida, ceialturgell, ceibalaguer, ceibell-lloc, ceiborgesblanques, ceicervera, ceipallarsjussa, ceipallarssobira, ceisolsones, ceitarrega, ceitorrefarrera, ceivaldaran, fpempren, pcital, xarxacei

L’empresa Engisystem Technology, del Ceeilleida, crea l’aplicació Kiuget, smart marketing mobile

L’empresa Engisystem Technology, Ingeniería NTIC: Noves Tecnologíes de la Informació y Comunicació, allotjada al Ceeilleida, ha creat una aplicació, que ubica negocis i activitats a l’entorn de l’usuari. Permet als establiments afegir-hi promocions, sortejos i col”laborar entre si.

L’aplicació Kiuget, smart marketing mobile, és una aplicació per a mòbils i una plataforma de marketing intel·ligent geolocalitzat, que neix amb l’objectiu d’aconseguir que els ciutadans tornin a comprar als negocis de barri, “comerç de barri on line”.

Aquesta aplicació permetrà als clients, (de forma gratuïta), conèixer quins comerços, negocis i activitats de tota mena tenen a l’entorn.Per la seva part els comerços i organitzadors d’activitats podran a través d’subscripcions mensuals, organitzar campanyes i sortejos, anunciar descomptes o col·laborar entre si amb eines de màrqueting digital.

La plataforma està dissenyada perquè els usuaris de l’aplicació es puguin divertir utilitzant-la, acumulant punts i jugant, cosa que permetrà accedir a diferents beneficis.

Està previst fer una primera prova al proper mes d’agost a Lleida ciutat, Tàrrega, Alpicat i Mora d’Ebre amb la participació de més d’una trentena de negocis d’aquestes localitats.

Per altre banda, l’empresa Engisystem Technology, instal·lada al Ceeilleida, està tancant acords de distribució en diferents punts de la geografia catalana i espanyola, així com també tenen previst exportar-la a França.

Una nova empresa del sector agroalimentari s’instal•la al CEI de les Borges

publicat per el Jul 10, 2013 a ceeilleida, ceialturgell, ceibalaguer, ceibell-lloc, ceiborgesblanques, ceicervera, ceipallarsjussa, ceipallarssobira, ceisolsones, ceitarrega, ceitorrefarrera, ceivaldaran, fpempren, pcital, xarxacei

Una nova empresa del sector agroalimentari s’instal•la al CEI de les Borges

El viver d’empreses del Centre d’Empreses Innovadores de les Borges Blanques continua creixent amb la incorporació, aquests dies, de l’empresa ACRA Natura Borges, un negoci innovador dedicat al sector de l’agricultura i l’agroalimentació que utilitza com a principal recurs l’aigua del canal Segarra-Garrigues. Aquesta és la segona incorporació al CEI després de l’arribada, el passat mes de març, d’Excom Cloud. La incorporació d’aquest nou negoci suposarà la creació de cinc llocs de treball directes més dos de temporals.

Acra-Natura Borges SL. és una iniciativa de Carles Mola, un emprenedor de 51 anys, i es caracteritza per la sostenibilitat de tots els seus recursos, la innovació en els processos productius i l’agrupació del sector fins ara no relacionat amb una mateixa explotació. L’empresa utilitzarà aigua del canal Segarra-Garrigues per muntar una piscifactoria on es criarà perca europea amb certificacions de qualitat. Aquesta mateixa aigua servirà després com a aigua de reg per a l’hivernacle i per a les plantacions d’olivers i ametllers, d’on posteriorment se n’aprofitaran les closques i les restes de l’esporga per fer biomassa i escalfar l’aigua de la piscifactoria, de manera que el cercle productiu queda completament tancat. Ara per ara l’empresa es posarà en funcionament amb finques del Pla d’Urgell on ja arriba l’aigua del Segarra-Garrigues, i en un futur, quan es pugui regar a la comarca, preveu fer-ho en terrenys del terme de les Borges i L’Albi.

Una vegada consolidat aquest projecte, ACRA Natura Borges SL. té previst engegar un segon sector de l’empresa que oferirà assessorament, redacció de projectes i construcció de sistemes agro-aquapònics. L’estada al viver empresarial implicarà rebre l’assessorament i el suport del CEI de les Borges, a més de la possibilitat d’utilitzar tots els seus recursos. En aquest sentit, el gerent de l’empresa, Carles Mola, destaca que “el Centre d’Empreses Innovadores de les Borges ens ofereix un acompanyament tècnic i uns serveis que són essencials per nosaltres a més de servir-nos com una plataforma d’expansió i ajudar-nos a ser més visibles. D’altra banda el fet d’estar ubicats al CEI Borges ens proporciona un espai, un lloc de trobada que podem aprofitar per potenciar el desenvolupament d’aquest segon sector, el d’assessorament a tercers en la construcció de sistema agro-aquapònics”.

El Centre d’Empreses Innovadores està gestionat per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, i ofereix despatxos a preus molt assequibles, de fins a 4 euros el m². El CEI compta actualment amb tres dels set despatxos ocupats i properament podria acollir una nova empresa, un projecte que la Comissió Tècnica està estudiant.

Ebentu i USEIT, dissenyen la nova APP Cultura Lleida

publicat per el Jul 10, 2013 a ceeilleida, ceialturgell, ceibalaguer, ceibell-lloc, ceiborgesblanques, ceicervera, ceipallarsjussa, ceipallarssobira, ceisolsones, ceitarrega, ceitorrefarrera, ceivaldaran, fpempren, pcital, xarxacei

Ebentu i USEIT, dissenyen la nova APP Cultura Lleida

El dimarts 9 de juliol, al Cafè del Teatre de l’Escorxador, s’ha presentat en roda de premsa una nova eina de difusió : l’app CULTURA LLEIDA, dissenyada per l’empresa Ebentu i USE IT per a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Lleida.

Amb aquesta aplicació es vol oferir a tots els ciutadans i ciutadanes un nou servei d’informació que permeti un accés ràpid i àgil a l’oferta cultural de la ciutat de Lleida. L’ App CULTURA LLEIDA que s’ha presentat és un exemple de l’ús de la tecnologia (els smartphones, les xarxes socials, etc.) al servei dels ciutadans, com un mitjà idoni per posar al seu abast tota la informació referent als actes culturals i ciutadans de Lleida. L’aplicació CULTURA LLEIDA permet consultar l’oferta cultural programada: títol de l’activitat, data, hora, ubicació, com arribar-hi, sinopsi de l’espectacle, preus, etc.).

També permetrà als usuaris compartir la informació d’un esdeveniment a través de les xarxes socials (facebook, twiter..), compartint comentaris i opinions. L’usuari podrà consultar els esdeveniments de cada equipament i de les categories establertes (arts escèniques, arts visuals, audiovisuals, festes i cultura popular, literatura, música i patrimoni industrial). Mitjançant un mapa podrà consultar la ubicació de tots els actes programats i equipaments on es realitzen, de forma que rebrà indicacions de com arribar-hi. L’usuari pot marcar com a favorits els actes que siguin del seu interès; també podrà inscriure’s directament als tallers o activitats concretes programades pels equipaments o institucions culturals de Lleida.

Aquesta aplicació, a més, permet rebre avisos al mòbil dels possibles canvis de darrera hora que es puguin produir (deguts a la climatologia o a qualsevol altra incidència.)

  • logotipAjuntamentBelloc
  • globalLleida