Notícies

L’empresa FinalBoss instal·lada al CEITÀRREGA NAU19 rep un premi com a millor projecte empresarial innovador de Lleida

publicat per el Jul 13, 2017 a ceitarrega

L’empresa FinalBoss instal·lada al CEITÀRREGA NAU19 rep un premi com a millor projecte empresarial innovador de Lleida

La Sala de Plens de la Diputació de Lleida va acollir el dimecres 12 de juliol de 2017 l’acte de lliurament dels “Premis als millors projectes empresarials”, que ha estat presidit pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i ha comptat amb la participació del diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Enric Mir. Aquests premis són un reconeixement a la innovació i l’emprenedoria d’empresaris lleidatans que han destacat per la feina feta en cadascuna de les seves activitats.

Finalboss Games ha rebut el premi a la innovació. Aquesta empresa situada al CEITÀRREGA NAU 19 ofereix serveis de game computer artist per al desenvolupament de videojocs propis o mitjançant treballs d’outsourcing a empreses del sector. Manuel Martín Usero i Albert Rebollo van recollir el premi.

Fotografia de família dels guardonats

Fotografia de família dels guardonats

El CEITÀRREGA inicia amb èxit les sessions del programa de creixement empresarial +Q amb empreses de Tàrrega i comarca

publicat per el Mar 15, 2017 a ceitarrega

El CEITÀRREGA inicia amb èxit les sessions del programa de creixement empresarial +Q amb empreses de Tàrrega i comarca

Les instal.lacions del viver d’empreses CEI Tàrrega de Cal Trepat van acollir el dimarts 14 de març el primer laboratori de treball entre empreses de la zona de Tàrrega i comarca del projecte innovador i experimental +Q de creixement empresarial que impulsa la Paeria de Lleida a través del seu Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí, en col.laboració amb diverses institucions del territori, entre elles l’Ajuntament de Tàrrega.

El primer laboratori de les 3 sessions previstes sobre intel.ligència emocional aplicada a l’empresa per a la dinamització de l’equip de treball, ha estat conduïda pel coach David Jorba i hi han participat 15 empreses.

Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i va adreçat a micro, petites i mitjanes empreses de la demarcació de Lleida. S’abordaran al llarg de l’any 2017 altres temàtiques com la gestió de l’estrés i la gestió del temps, la motivació i el lideratge, i els controls i indicadors a les empreses.

Comencen Els Dijous Emprenedors al CEITàrrega de Cal Trepat

publicat per el Mar 9, 2017 a ceitarrega

Comencen Els Dijous Emprenedors al CEITàrrega de Cal Trepat

El viver d’empreses CEITÀRREGA de Cal Trepat ha iniciat el dia 9 de març el cicle Els Dijous Emprenedors sobre temes de màrketing i vendes. La primera sessió ha estat  WhatsApp per a empreses com a canal de comunicació amb clients a càrrec de Gerald Manau, expert en comerç electrònic, fundador de botigues on line i de logística. Les sessions s’allargaran fins el dijous 4 de maig i s’emmarquen dins del programa Catalunya Emprèn en col.laboració amb el Ceeilleida i Globalleida. Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament a l’adreça cdomingo@tarrega.cat o al telèfon 973-313 679.


S’ALLOTJA LA PRIMERA EMPRESA AL NOU VIVER HABILITAT A LA NAU 19 DE CAL TREPAT.

publicat per el Jul 4, 2016 a ceitarrega

S’ALLOTJA LA PRIMERA EMPRESA AL NOU VIVER HABILITAT A LA NAU 19 DE CAL TREPAT.

Mitjana Comunicació, de nova creació, ocupa des d’aquesta setmana el primer mòdul de l’equipament, el qual ofereix lloguers assequibles a emprenedors.

El nou viver d’empreses de Tàrrega, habilitat a la nau 19 de l’antiga fàbrica Cal Trepat, ja allotja els seus primers emprenedors. Es tracta de l’empresa de nova creació Mitjana Comunicació, la qual s’ha instal·lat des d’aquesta setmana en un dels mòduls de l’equipament. La firma presta serveis de comunicació digital a petites empreses mitjançant un solucions dissenyades específicament per a diferents sectors econòmics. De caràcter innovador, Mitjana Comunicació desenvolupa accions de màrqueting digital, disseny gràfic i producció de continguts audiovisuals. El viver CEI Tàrrega Nau 19 ha suposat una inversió de 400.410 euros. Un 50% del cost es va sufragar a través de la línia d’ajuts FEDER de la Unió Europea. La Diputació de Lleida en va assumir un altre 25%, mentre que el consistori targarí en finançà el 25% restant.

L’alcaldessa Rosa Maria Perelló i el regidor de Promoció Econòmica, Carles Pascual, han donat la benvinguda a la primera empresa allotjada al CEI Tàrrega Nau 19. Ambdós han destacat l’aposta del municipi per dinamitzar el teixit econòmic ajudant els emprenedors que llencen al mercat nous productes o serveis. Val a dir que el lloguer dels mòduls es regeix per preus assequibles, que durant el primer any se situen en 3 euros/m2/mes. Altres firmes s’han interessat per aquesta iniciativa, les quals preparen a hores d’ara el seu pla d’empresa, requisit previ per accedir a un dels mòduls. A més, el consistori preveu a finals d’estiu una nova convocatòria pública per optar als mòduls vacants.

De 400 m2 de superfície total, el CEI Tàrrega Nau 19 ofereix 5 mòduls de 27 m2, els quals disposen de serveis bàsics i de connectivitat. Amb l’obertura d’aquest equipament, Tàrrega reforça Cal Trepat com a pol de serveis ja que també s’hi ubica el Centre d’Empreses Innovadores, el Museu de la Mecanització Agrària (naus 1 a la 5) i l’aula de fusteria del Centre de Formació La Solana (nau 17).

Visita d’alumnes de quart d’ESO de l’IES Guissona al CEI Tàrrega

publicat per el Apr 19, 2016 a ceitarrega

Visita d’alumnes de quart d’ESO de l’IES Guissona al CEI Tàrrega

El dia 18 d’abril de 2016 alumnes de quart d’ESO de l’IES Guissona van visitar les instal·lacions del viver d’empreses CEI Tàrrega de Cal Trepat per conèixer-ne el seu funcionament. Les 4 empreses instal·lades els van explicar els seus projectes empresarials.

Comencen les sessions del Dijous Emprenedors al CEI Tàrrega

publicat per el Apr 15, 2016 a ceitarrega

Comencen les sessions del Dijous Emprenedors al CEI Tàrrega

El CEITàrrega comença les sessions dels Dijous Emprenedors amb la conferència Taller de l’emprenedor-digital I, a càrrec de Marta Grañó, consultora i formadora en iniciativa Emprenedora. El total d’assistents ha estat de 15 persones. Les sessions es repetiran tots els dijous fins al 2 de juny i tenen lloc de 3 a 5 de la tarda a la sala de reunions del viver d’empreses CEI Tàrrega, situat a l’avinguda Josep Trepat Galceran, 11.

Taller de l’emprenedor digital al CEI de Tàrrega

publicat per el Apr 11, 2016 a ceitarrega

Tot i que poques persones es plantegen viure d’allò que els agrada, és una possibilitat real. Avui en dia és possible desenvolupar un projecte que no precisi molts recursos i que permeti obtenir beneficis fent el que ens agrada. Es qüestió d‘aprofitar les eines que internet proporciona per a projectar la nostra idea.
L’objectiu de la sessió és exposar quines eines ens ofereix internet per a emprendre un projecte relacionat amb la nostra passió.
L’estructura de la sessió és la següent:
1. Troba la teva idea.
Descobrir què pots oferir des del que t’agrada i se’t dóna bé.
2. Posiciona’t com a expert.
A partir de la teva idea, cal crear una marca i una diferenciació real.
Quines eines d’internet et permet posicionar-te com a expert/ai com utilitzar-les.
Per què ser un emprenedor digital.
3. Tipus de productes digitals i serveis online.
Anàlisi dels diferents formats de productes digitals i serveis on-line que es pot oferir.
Característiques i recomanacions sobre cada un dels grups exposats.
En aquest taller de 4 hores s’exposen els conceptes i metodologia en format teòric i es desenvolupa cada apartat a través de treball de casos pràctics, que permeten una major comprensió dels diferents apartats

Inscripcions: Gratuïtes al 973 313 679 i mdomenech@tarrega.cat

- See more at: http://www.globalleida.org/events/taller-de-l%E2%80%99emprenedor-digital-0#sthash.ZNwwTKId.dpuf

DIJOUS EMPRENEDORS al CEI Tàrrega.

publicat per el Mar 29, 2016 a ceitarrega

Cartell Dijous Emprenedors abril 2016Cartell Dijous Emprenedors maig - juny 2016El dia 14 d’abril de 2016 a les 15 hores tindrà lloc la primera sessió dels Dijous Emprenedors de les 8 que hi ha previstes.
Es faran al CEI Tàrrega (viver d’empreses de Cal Trepat), amb horari de 15 a 17 hores.
En total seran 8 sessions, de 2 hores de durada cadascuna, totalment gratuïtes.
Més informació i inscripcions a: promeco@tarrega.cat o bé al 973-31.36.79.

Comencen els DIJOUS EMPRENEDORS al CEI Tàrrega.

publicat per el Sep 28, 2015 a ceitarrega

Comencen els DIJOUS EMPRENEDORS al CEI Tàrrega.

El dia 15 d’octubre a les 14:45h s’iniciarà la primera sessió dels Dijous Emprenedors de les 7 que n’hi ha programades.
Es faran al viver d’empreses CEI Tàrrega, amb nou horari: De 14:45h a 16:45h.
En total, 7 sessions, de 2 hores cadascuna, totalment gratuïtes.
Més informació i inscripcions a: promeco@tarrega.cat o bé al 973.313.679.

S’obre nova convocatòria per a ocupar 3 mòduls disponibles al viver d’empreses CEI Tàrrega.

publicat per el Jul 28, 2015 a ceitarrega, General, xarxacei, xarxaceilleida

L’ajuntament de Tàrrega informa que s’obre una convocatòria d’un mes, des del 25 de juliol al 25 d’agost 2015, per què aquelles empreses de caràcter innovador que els interessi presentar sol.licituds acompanyades d’un Pla d’Empresa per a optar a ocupar tres mòduls disponibles d’entre 60m2 i 23 m2 al viver d’empreses CEI Tàrrega de Cal Trepat, situat a l’Avinguda Josep Trepat i Galceran 11, ho puguin fer a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de 8 del matí a 3 de la tarda.

La documentació, els preus i les condicions d’accés les trobareu al web www.tarrega.cat i a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, del mateix Ajuntament.

Trrg blanc

jujuju