Notícies

Com he de fer una factura?

publicat per el May 9, 2017 a ceicervera

Com he de fer una factura?

“Com he de fer una factura? aspectes legals a tenir en compte” és la formació que es va dur a terme el passat dilluns 8 de maig al CEI Cervera i que va impartir Carles Morata.

A la formació hi van assistir una dotzena de persones que va adquirir coneixement sobre els diferents aspectes sobre le món de les factures: requisits legals, obligacions de facturació, factura electrònica, el reglament de facturació, efectes jurídics d’una factura,..

Primera càpsula formativa al CEI Cervera del 2017: Internet màrqueting per a PIMES i emprenedors

publicat per el Mar 14, 2017 a ceicervera

Primera càpsula formativa al CEI Cervera del 2017: Internet màrqueting per a PIMES i emprenedors

El passat dilluns 13 de març,  el CEI Cervera va iniciar la temporada formativa del 2017 amb la càpsula “Internet màrqueting per a PIMES i emprenedors” a càrrec d’Oscar Fornas, consultor de màrqueting.

Una desena de persones hi van assistir i se’ls hi va presentar totes les possibilitat que ens ofereix, a data d’avui, el màrqueting per internet.

Aquesta càpsula formativa és vàlida per obtenir el títol propi de la UdL d’Especialització en Emprenedoria i Empresa, que s’obtè amb 10 hores de formació.

Alumnes del cicle d’administració i finances i d’automoció visiten el CEI Cervera

publicat per el Feb 23, 2017 a ceicervera

Alumnes del cicle d’administració i finances i d’automoció visiten el CEI Cervera

El passat dijous 16 de febrer alumnes del grau superior d’administració i finances i del grau mig d’automoció de l’institut La Segarra de Cervera van visitar les instil·lacions del Centre d’Empreses Innovadores de la ciutat i es va aprofitar la visita per explicar-los els serveis que el centre ofereix a les empreses i persones emprenedores del territori.

Una nova empresa, Slowcode, s’instal.la al CEI Cervera

publicat per el Feb 22, 2017 a ceicervera

Una nova empresa, Slowcode, s’instal.la al CEI Cervera

Una nova empresa, Slowcode s’instal.larà al Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de Cervera. Slowcode és una empresa de recent creació que treballa per tal de poder donar serveis i solucions web de qualitat, estables i d’alta disponibilitat.

Alumnes de l’institut La Segarra visiten el CEI Cervera

publicat per el Feb 14, 2017 a ceicervera

Alumnes de l’institut La Segarra visiten el CEI Cervera

Un grup d’estudiants de cicles formatius de l’institut La Segarra de Cervera han visitat les instal.lacions del Centre d’Empreses Innovadores de Cervera per conèixer el seu funcionament i els serveis que s’ofereixen per a la implantació de noves empreses. Els estudiants han visitat les instal.lacions i se’ls hi ha fet una breu presentació del que és i com funciona un centre d’empreses.

“Estrès laboral: gestionem-lo amb intel.ligència emocional”

publicat per el Nov 21, 2016 a ceicervera

“Estrès laboral: gestionem-lo amb intel.ligència emocional”

La jornada “Estrès laboral: gestionem-lo amb intel.ligència emocional” es realitzarà al CEI el proper dia 1 de desembre de 2016, a les 19h.

En una realitat tan canviant com en la que actualment vivim, un entorn de treball favorable fomenta la salut i benestar dels treballadors, afavoreix la productivitat, estimula la creativitat i el compromís.

Al llarg de la jornada es descobrirem les claus pràctiques per a:

-       Conèixer i reconèixer l’estrès laboral  i els factors desencadenats.

-       Identificar  clarament els estressors laborals com a font de risc.

-       Avaluar  el nostre estat actual vers l’estrès laboral.

-       Aprendre a gestionar situacions d’estrès amb intel·ligència emocional.

-       Descobrir tècniques senzilles per disminuir la càrrega alostàtica.

Les inscripcions gratuïtes:  cei@cerverapaeria.cat  o 973232166 coell@coell.org

 

Formació: “Com millorar la rendibilitat del meu comerç”

publicat per el Nov 21, 2016 a ceicervera

Formació: “Com millorar la rendibilitat del meu comerç”

El passat dijous 17 de novembre de 2016 al CEI Cervera es va impartir la càpsula “Com millorar la rendibilitat del meu comerç”, amb Blanca Siurana, tècnica de la Cambra de Comerç de Lleida, en la qual es va pretendre ajudar a l’empresa comercial a reflexionar sobre la seva estratègia de negoci i proporcionar eines de millora que suposin un increment de la rendibilitat.

GEMMA SALA A LA JORNADA “JOVES AMB CREATIVITAT, IDEES I EMPENTA”

publicat per el Nov 10, 2016 a ceicervera

GEMMA SALA A LA JORNADA “JOVES AMB CREATIVITAT, IDEES I EMPENTA”

Gemma Sala, arquitecta de l’empresa SAF de Cervera, i guanyadora d’un dels premis Jove emprenedor l’any 2015, presenta la seva empresa en la jornada “Joves amb creativitat, idees i empenta”, a Bell-lloc d’Urgell.

La seva iniciativa com a empresa és ajudar i posar fàcil les coses a les persones que contracten els seus serveis.

I com ho fa? Aglutinant a tots els professionals vinculats amb una obra, per treballar en equip en benefici de l’obra, aconseguint un servei ràpid, còmode i amb un preu adaptable per fer-lo assequible a qualsevol realitat.

Un dels seus punts forts és el treball en l’àmbit de redisseny de locals comercials i empresarials aconseguint que els seus clients obtinguin un rendiment més elevat dels seus negocis.

Formació: “No tinc temps, quina gran excusa”

publicat per el Oct 25, 2016 a ceicervera

Formació: “No tinc temps, quina gran excusa”

El CEI Cervera ha acollit la càpsula Persones altament efectives, com gestionar millor el nostre temps“No tinc temps, quina gran excusa”, amb el coach personal Rubén Rossell, i que pretenia oferir una orientació de com gestionar correctament el temps.

Càpsula formativa: “Gamificació: introdueix els elements dels jocs per a motivar i potenciar la teva idea de negoci”

publicat per el Oct 4, 2016 a ceicervera

Càpsula formativa: “Gamificació: introdueix els elements dels jocs per a motivar i potenciar la teva idea de negoci”

Una desena de persones van assistir a la primera sessió de la càpsula formativa “Gamificació: introdueix els elements dels jocs per a motivar i potenciar la teva idea de negoci”, organitzada per la Paeria de Cervera, a la sala d’actes del Centre d’Empreses Innovadores (CEI), dijous 29 de setembre de 2016.

La formació, adreçada a persones emprenedores i empresariat del territori, va anar a càrrec d’Angel Fulquet, game designer, consultor, analista i formador en gamificació, màrqueting en línia, email màrqueting i LOPD.

En aquesta primera sessió es va parlar de la definició de gamificació com una eina d’introduir dinàmiques i mecàniques de jocs en entorns no lúdics per aconseguir uns objectius concrets i es van posar en pràctica alguna d’aquestes dinàmiques. La següent sessió serà el proper dijous 6 d’octubre.

Aquesta càpsula formativa s’emmarca dins el programa formatiu que la Paeria de Cervera ha planificat per a l’any 2016 dirigit a persones emprenedores i empreses del territori i que es realitzarà a les instal·lacions del Centre d’Empreses Innovadores.

  • escut_paeriacervera
  • globalLleida