Notícies

Slowcode, empresa del CEI Cervera, crea el portal Pageson

publicat per el May 14, 2020 a ceicervera

Slowcode, empresa del CEI Cervera, crea el portal Pageson

L’empresa tecnològica Slowcode ha estrenat la plataforma Pageson, un mercat web (marketplace) de productes agroalimentaris de proximitat, “l’Amazon de la pagesia”, que es vol convertir en un potenciador del comerç de proximitat.

Pageson posa a disposició de productors, entitats, associacions del primer sector i comerços un espai lliure per crear perfil propi, exposar i categoritzar producte, definir preu, mètode de pagament, gestió de comandes i enviament, tot a cost zero.

 

Per tant, des de la plataforma es poden donar a conèixer com a marca i poden posar a la venda els seus productes. El comprador els pot fer comanda o comunicar-se amb ells a través del xat per resoldre dubtes. Si es materialitza la comanda, la podran gestionar ells mateixos des de la plataforma de principi a fi, tot gratuïtament.

L’usuari consumidor, per altra banda, troba a la plataforma un espai centralitzat amb múltiples possibilitats per obtenir els productes agroalimentaris que desitja.

Pageson és un connector, un espai lliure de condicions que posa a l’abast de venedors i compradors un apropament mutu amb llibertat de decisió i la possibilitat de completar el circuit si així ho desitgen.

L’empresa tecnològica Slowcode està ubicada al mòdul 4 del Centre d’Empreses Innovadores de Cervera.

El CEI Cervera tanca les càpsules formatives del 2018

publicat per el Nov 23, 2018 a ceicervera

El CEI Cervera tanca les càpsules formatives del 2018

Dijous 22 de novembre va tenir lloc la xerrada “Mindfullnes per a la millora personal i professional”, a càrrec d’Àngels Revenga, experta en coaching per la UdL i postgrau en Mindfullness, que va comptar amb l’assistència d’unes trenta persones.

Ha estat la darrera càpsula formativa de les catorze que s’han realitzat al llarg de l’any 2018 al CEI Cervera, amb una participació total d’unes 150 persones.

 

El CEI Cervera ofereix un ventall d’accions formatives adreçades a persones emprenedores, empreses o a totes les persones que volen estar actualitzades en les darreres novetats en gestió empresarial.

En aquestes formacions es tracta des de com donar forma a una idea de negoci a com despertar l’esperit emprenedor i el procés d’elaboració del pla d’empresa. S’ofereix, també, formació especialitzada en els àmbits de gestió de l’empresa en innovació, eines 2.0, com treballar les habilitats personals a través de tallers pràctics o vivencials, etc.

El CEI Cervera té un mòdul disponible al Sindicat

publicat per el Sep 7, 2018 a ceicervera

El CEI Cervera té un mòdul disponible al Sindicat

El Centre d’Empreses Innovadores de Cervera disposa d’un mòdul de 100 m2, amb dos despatxos, una sala comuna i un lavabo, tot completament moblat, a punt per a persones emprenedores que vulguin iniciar una activitat empresarial.

El mòdul es troba a l’històric edifici del Sindicat de Cervera. Les persones interessades podeu demanar més informació al correu electrònic cei@cerverapaeria.cat.

El CEI Cervera està ubicat al polígon industrial de la ciutat, en una nau de l’antiga Lear, on es van habilitar 7 mòduls de 60 m2 per a nous negocis. Una vegada ocupats tots aquests mòduls, el CEI Cervera es va ampliar l’any 2016 amb l’obertura d’un nou espai per a empreses a l’edifici del Sindicat, que fins ara ha estat ocupat per l’empresa de captació de talent AIM SOLO.

Continuen les sessions formatives al CEI Cervera

publicat per el Jun 14, 2018 a ceicervera

Continuen les sessions formatives al CEI Cervera

Aquesta setmana s’han impartit dues formacions al Centre d’Empreses Innovadores de Cervera: les càpsules “Com interpretar i conèixer què diu la meva nòmina” i “Capta clients per Internet i impulsa el teu negoci”, amb la participació d’una dotzena de persones a cadascuna.

La primera sessió, dimarts 12, va anar a càrrec de Núria Batlle, graduada social i màster en direcció i gestió de recursos humans. Va tractar sobre la informació necessària que han de tenir en compte els treballadors en la seva nòmina o en el moment de pactar un salari.

Era la darrera sessió del cicle “Dimarts feiners”, que ha consistit en quatre accions d’orientació professional adreçades a persones que estan en procés de cerca activa de feina.

 

La càpsula formativa “Capta clients per internet i impulsa el teu negoci” també va tenir lloc dimarts 12. Va anar a càrrec de Narcís Romà, consultor i formador expert en negoci digital, que va explicar com Google, Facebook, Youtube i Instagram poden ser els millors aliats per impulsar un negoci i com un bon ecosistema digital és una gran eina per atraure clients potencials i fer créixer les vendes.

En aquest cas es tracta d’accions de formació en diferents àmbits per millorar la gestió de les empreses.

Nova càpsula formativa al CEI Cervera: “Capta clients per internet i impulsa el teu negoci”

publicat per el Jun 5, 2018 a ceicervera

Nova càpsula formativa al CEI Cervera: “Capta clients per internet i impulsa el teu negoci”

Continuem amb el cicle de càpsules formatives al CEI Cervera per aquest any 2018 amb una càpsula formativa: “Capta clients per internet i impulsa el teu negoci” el proper dimarts 12 de juny de 2018 de 19 a 21 al CEI Cervera.

La càpsula anirà a càrrec de Narcís Romà, consultor i formador expert en negoci digital, i es pretén que els assistents puguin conèixer com Google, Facebook, Youtube, Instagram…poden ser els teus millors aliats per impulsar el teu negoci. Amb aquesta formació podràs descobrir com un bon ecosistema digital és una gran eina per atraure clients potencials i fer créixer les vendes.

Aquesta formació està oberta a qualsevol empresa, emprenedor/a i persona interessada en la temàtica

Inscripcions gratuïtes a cei@cerverapaeria.cat, indicant nom i cognoms, telèfon, e-mail de contacte i adjuntar el DNI escanejat.

Empreses innovadores de Lleida es troben al CEI Cervera

publicat per el May 24, 2018 a ceicervera

Empreses innovadores de Lleida es troben al CEI Cervera

El Centre d’Empreses Innovadores de Cervera va acollir, dimarts 22 de maig, una jornada de treball “networking” i de trobada d’empreses establertes als CEI de Cervera, Tàrrega i Balaguer.

La jornada va servir perquè les persones emprenedores de cada Centre d’Empreses Innovadores entressin en contacte entre elles i es plantegessin diferents opcions de crear xarxa, sinergies entre empreses i conèixer altres experiències empresarials.

Va comptar amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica, Ainhoa Barrionuevo; i la participació de cinc empreses del CEI Cervera (Lleidatana Salsera, Moto Dual, Dabadu Games, Slowcode i Dàlit Natura), dos empreses del CEI Tàrrega (Mitjana Comunicació i Parcelarium) i una empresa del CEI Balaguer (Fundació Diferència 2 làctics).

Segons paraules dels mateixos assistents, la jornada va ser molt enriquidora i ja van sorgir diversos projectes de col·laboració entre elles.

Els “Dimarts Feiners” s’inicien amb una sessió sobre l’èxit en les presentacions

publicat per el May 23, 2018 a ceicervera

Els “Dimarts Feiners” s’inicien amb una sessió sobre l’èxit en les presentacions

Dimarts 22 de maig va tenir lloc la xerrada “Presentacions escrites, telefòniques i en persona: les claus per a tenir èxit”, la primera sessió de la iniciativa “Dimarts Feiners”, que es desenvolupa durant quatre dimarts seguits dels mesos de maig i juny al CEI Cervera.

 La sessió “Presentacions escrites, telefòniques i en persona: les claus per a tenir èxit”, d’una durada de 2 hores i amb la participació de 15 persones, va anar a càrrec d’Albert Vilà, llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració. Es van treballar les pautes bàsiques i actualitzades sobre com tenir impacte en les presentacions i es van posar en pràctica aquestes pautes a partir de diferents dinàmiques i exercicis.

 La propera sessió, amb el títol “Accedeix a les ofertes de feina que no es publiquen”, tractarà sobre quines són les vies d’accés a ofertes que no arriben a cap borsa de treball ni online ni offline i quines eines hi ha per poder fer arribar la candidatura de manera efectiva. Serà el proper dimarts 29 de maig.

 “Dimarts feiners”, iniciativa de GlobaLleida, consisteix a desenvolupar sessions d’orientació professional de curta durada en les quals es treballen aspectes claus per a buscar feina i entrenar les habilitats professionals adaptades a les necessitats de les persones en procés de recerca i/o millora de feina de la província de Lleida.

Estudiants de Cervera, al CEI

publicat per el Feb 28, 2018 a ceicervera

Estudiants de Cervera, al CEI

Un grup d’estudiants del cicle formatiu d’automoció de l’institut La Segarra van visitar les instal.lacions del Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de Cervera, el dimarts 27 de febrer.

A la sala d’actes del CEI van rebre informació del que és un centre d’empreses i quins serveis i infraestructures hi poden trobar i desprès van poder escoltar una intervenció de Jordi Antonijuan, fundador de l’empresa Dabadu Games, sobre la seva experiència emprenedora. Antonijuan els va presentar la seva empresa, que es dedica amb èxit al desenvolupament i la comercialització de videojocs multiplataforma de qualitat, amb una alta càrrega estètica, per a mòbils i tauletes.

Treballa en jocs enfocats a l’àmbit familiar, simpàtics i sense violència explícita, enfocats a un mercat ampli i que siguin fàcils de jugar i difícils de dominar, respectant sempre el valor de la diversió.

El seu darrer videojoc, “It’s Full of Sparks”, creat el passat mes de gener, en només una setmana va aconseguir prop de 2 milions de descàrregues i es va situar al Top 15  mundial dels jocs.

Dabadu Games està instal.lada al mòdul 3 del Centre d’Empreses Innovadores de Cervera (CEI Cervera) des de l’octubre del 2017.

Motodual guanya el 15è Premi Jove Emprenedor de la Segarra

publicat per el Dec 22, 2017 a ceicervera

Motodual guanya el 15è Premi Jove Emprenedor de la Segarra

Jordi Masferrer, amb el projecte Motodual a Cervera, ha estat el guanyador de la 15a edició del Premi Jove Emprenedor a la Segarra.

Motodual, establerta al Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de Cervera, té una showroom on es pot veure, tocar i emprovar roba i proteccions del món del motor. A través d’una plataforma virtual venen tots els seus productes i faciliten l’accés a un ampli sector de la població possibilitant oferir una àmplia gamma de productes a baix preu.

Motodual ha estat obsequiada com a idea empresarial per la innovació i la tecnologia. Ha rebut el primer premi, dotat amb 1.000 euros.

El segon premi (de 800 euros) ha sigut per a Jana Forn pel projecte Cal Xamora, situat a Biosca. Cal Xamora és una casa rural amb capacitat per a 12 persones que potencia que els seus clients coneguin les peculiaritats, els menjars, la fauna i la vegetació de la zona.

I el tercer premi de 500 euros ha sigut per a Loredana Pavel pel projecte Aventura Park, situat a Guissona. Aventura Park neix amb l’objectiu de poder oferir a les famílies un espai on els nens/es puguin passar bones estones jugant amb piscines de boles i laberints. A més, també ofereix fer les celebracions d’aniversaris.

El Premi Jove Emprenedor de la Segarra es realitza des de l’Oficina Jove del Consell Comarcal i la Paeria de Cervera amb la idea de premiar joves emprenedors amb idees revolucionàries que ajuden a fer créixer econòmicament la comarca.

UNA EMPRESA DE RECENT CREACIÓ S’INSTAL•LA AL CEI CERVERA: DABADU GAMES

publicat per el Oct 31, 2017 a ceicervera

UNA EMPRESA DE RECENT CREACIÓ S’INSTAL•LA AL CEI CERVERA: DABADU GAMES

L’empresa Dabadu Games s’ha instal·lat al mòdul 3 del Centre d’Empreses Innovadores de Cervera (CEI Cervera).

Dabadu Games desenvolupa i comercialitza videojocs de qualitat, amb una alta càrrega estètica, per a mòbils i tauletes. Pretenen aconseguir jocs familiars, simpàtics i sense violència explícita, enfocats a un mercat ampli i que siguin fàcils de jugar i difícils de dominar, respectant sempre el valor de la diversió.

Més informació a dabadugames.com

  • escut_paeriacervera
  • globalLleida