Notícies

COELL organitza al CEITÀRREGA sessions formatives per a emprenedors

publicat per el Nov 23, 2018 a ceitarrega

COELL organitza al CEITÀRREGA sessions formatives per a emprenedors

El CEITÀRREGA de Cal Trepat ha iniciat les sessions formatives del curs Com reduir costos a les microempreses a càrrec del consultor d’empreses Joan Viaña Torrentó que organitza la COELL dins del cicle Els Dijous Emprenedors.

El CEITÀRREGA de Cal Trepat acull una jornada sobre Imatge organitzada per l’IMO de Lleida

publicat per el Jun 22, 2018 a ceitarrega

El CEITÀRREGA de Cal Trepat acull una jornada sobre Imatge organitzada per l’IMO de Lleida

Les instal.lacions del viver d’empreses CEITÀRREGA de Cal Trepat van acollir el dijous 21 de juny una jornada amb ponències sobre imatge i competències comunicatives en les relacions laborals dins del programa innovador i experimental anomenat Defineix i Selecciona que organitza l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí de la Paeria de Lleida, en col·laboració amb empreses del territori com Borges International Group de Tàrrega, amb el finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya. En la sessió hi van participar una seixantena d’emprenedors i petites empreses que van poder adquirir coneixements i experiències que podran incorporar a les seves organitzacions.

Càpsula ‘Gestió del canvi a les empreses’ al CEI Tàrrega de Cal Trepat

publicat per el May 2, 2018 a ceitarrega

Càpsula ‘Gestió del canvi a les empreses’ al CEI Tàrrega de Cal Trepat

Al CEI Tàrrega de Cal Trepat innoven en la formació dels Dijous Emprenedors del programa Enforma que impulsa GLOBALleida. Els assistents al curs de gestió del canvi en l’entorn laboral van realitzar una sortida, per a experimentar i recordar, al Training Center David Jorba a Torà. Una excel·lent iniciativa! A través del “Mètode 12 pilars”, el coach i formador David Jorba treballa la creativitat emocional, el lideratge, les relacions personals o la gestió del canvi

Comença el cicle de Dijous Emprenedors al CEI Tàrrega de Cal Trepat

publicat per el Mar 16, 2018 a ceitarrega

Comença el cicle de Dijous Emprenedors al CEI Tàrrega de Cal Trepat

Aquest dijous ha començat el cicle de Dijous Emprenedors al CEI Tàrrega de Cal Trepat. La primera xerrada que s’ha impartit ha estat sobre tècniques de venda i ha anat càrrec de la consultora Sílvia Ibáñez, llicenciada ADE i MBA per ESADE. El total d’assistents ha sigut de 20 emprenedors, alguns d’ells ja amb negocis amb funcionament a Tàrrega i comarca. La sessió continuarà el pròxim dijous, de març.

Arranca els Dijous Emprenedors al CEI Tàrrega de Cal Trepat

publicat per el Nov 7, 2017 a ceitarrega

Arranca els Dijous Emprenedors al CEI Tàrrega de Cal Trepat

El CEI Tàrrega de Cal Trepat inicia aquesta setmana dels Dijous Emprenedors, que es desenvoluparà fins a finals de novembre. El dia 9 i 16 s’oferirà la formació amb el títol Posicioni millor la seva web en els cercadors: tècniques SEO, promocions amb GoogleAdwordsi presència a les xarxes socials, a càrrec de Ricard Pàmies de DispromèdiaSL de Tàrrega.

Per la seva part, Óscar Fornas, consultor en màrqueting estratègic del sector del comerç, impartirà els dijous 23 i 30 de novembre les dos darreres formacions Adaptació i evolució del comerç de proximitat.

Les sessions s’oferiran de les 3 a les 5 de la tarda al viver d’empreses del CEI Tàrrega de Cal Trepat.

tarregadijous2semestre

L’empresa FinalBoss instal·lada al CEITÀRREGA NAU19 rep un premi com a millor projecte empresarial innovador de Lleida

publicat per el Jul 13, 2017 a ceitarrega

L’empresa FinalBoss instal·lada al CEITÀRREGA NAU19 rep un premi com a millor projecte empresarial innovador de Lleida

La Sala de Plens de la Diputació de Lleida va acollir el dimecres 12 de juliol de 2017 l’acte de lliurament dels “Premis als millors projectes empresarials”, que ha estat presidit pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i ha comptat amb la participació del diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Enric Mir. Aquests premis són un reconeixement a la innovació i l’emprenedoria d’empresaris lleidatans que han destacat per la feina feta en cadascuna de les seves activitats.

Finalboss Games ha rebut el premi a la innovació. Aquesta empresa situada al CEITÀRREGA NAU 19 ofereix serveis de game computer artist per al desenvolupament de videojocs propis o mitjançant treballs d’outsourcing a empreses del sector. Manuel Martín Usero i Albert Rebollo van recollir el premi.

Fotografia de família dels guardonats

Fotografia de família dels guardonats

El CEITÀRREGA inicia amb èxit les sessions del programa de creixement empresarial +Q amb empreses de Tàrrega i comarca

publicat per el Mar 15, 2017 a ceitarrega

El CEITÀRREGA inicia amb èxit les sessions del programa de creixement empresarial +Q amb empreses de Tàrrega i comarca

Les instal.lacions del viver d’empreses CEI Tàrrega de Cal Trepat van acollir el dimarts 14 de març el primer laboratori de treball entre empreses de la zona de Tàrrega i comarca del projecte innovador i experimental +Q de creixement empresarial que impulsa la Paeria de Lleida a través del seu Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí, en col.laboració amb diverses institucions del territori, entre elles l’Ajuntament de Tàrrega.

El primer laboratori de les 3 sessions previstes sobre intel.ligència emocional aplicada a l’empresa per a la dinamització de l’equip de treball, ha estat conduïda pel coach David Jorba i hi han participat 15 empreses.

Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i va adreçat a micro, petites i mitjanes empreses de la demarcació de Lleida. S’abordaran al llarg de l’any 2017 altres temàtiques com la gestió de l’estrés i la gestió del temps, la motivació i el lideratge, i els controls i indicadors a les empreses.

Comencen Els Dijous Emprenedors al CEITàrrega de Cal Trepat

publicat per el Mar 9, 2017 a ceitarrega

Comencen Els Dijous Emprenedors al CEITàrrega de Cal Trepat

El viver d’empreses CEITÀRREGA de Cal Trepat ha iniciat el dia 9 de març el cicle Els Dijous Emprenedors sobre temes de màrketing i vendes. La primera sessió ha estat  WhatsApp per a empreses com a canal de comunicació amb clients a càrrec de Gerald Manau, expert en comerç electrònic, fundador de botigues on line i de logística. Les sessions s’allargaran fins el dijous 4 de maig i s’emmarquen dins del programa Catalunya Emprèn en col.laboració amb el Ceeilleida i Globalleida. Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament a l’adreça cdomingo@tarrega.cat o al telèfon 973-313 679.


S’ALLOTJA LA PRIMERA EMPRESA AL NOU VIVER HABILITAT A LA NAU 19 DE CAL TREPAT.

publicat per el Jul 4, 2016 a ceitarrega

S’ALLOTJA LA PRIMERA EMPRESA AL NOU VIVER HABILITAT A LA NAU 19 DE CAL TREPAT.

Mitjana Comunicació, de nova creació, ocupa des d’aquesta setmana el primer mòdul de l’equipament, el qual ofereix lloguers assequibles a emprenedors.

El nou viver d’empreses de Tàrrega, habilitat a la nau 19 de l’antiga fàbrica Cal Trepat, ja allotja els seus primers emprenedors. Es tracta de l’empresa de nova creació Mitjana Comunicació, la qual s’ha instal·lat des d’aquesta setmana en un dels mòduls de l’equipament. La firma presta serveis de comunicació digital a petites empreses mitjançant un solucions dissenyades específicament per a diferents sectors econòmics. De caràcter innovador, Mitjana Comunicació desenvolupa accions de màrqueting digital, disseny gràfic i producció de continguts audiovisuals. El viver CEI Tàrrega Nau 19 ha suposat una inversió de 400.410 euros. Un 50% del cost es va sufragar a través de la línia d’ajuts FEDER de la Unió Europea. La Diputació de Lleida en va assumir un altre 25%, mentre que el consistori targarí en finançà el 25% restant.

L’alcaldessa Rosa Maria Perelló i el regidor de Promoció Econòmica, Carles Pascual, han donat la benvinguda a la primera empresa allotjada al CEI Tàrrega Nau 19. Ambdós han destacat l’aposta del municipi per dinamitzar el teixit econòmic ajudant els emprenedors que llencen al mercat nous productes o serveis. Val a dir que el lloguer dels mòduls es regeix per preus assequibles, que durant el primer any se situen en 3 euros/m2/mes. Altres firmes s’han interessat per aquesta iniciativa, les quals preparen a hores d’ara el seu pla d’empresa, requisit previ per accedir a un dels mòduls. A més, el consistori preveu a finals d’estiu una nova convocatòria pública per optar als mòduls vacants.

De 400 m2 de superfície total, el CEI Tàrrega Nau 19 ofereix 5 mòduls de 27 m2, els quals disposen de serveis bàsics i de connectivitat. Amb l’obertura d’aquest equipament, Tàrrega reforça Cal Trepat com a pol de serveis ja que també s’hi ubica el Centre d’Empreses Innovadores, el Museu de la Mecanització Agrària (naus 1 a la 5) i l’aula de fusteria del Centre de Formació La Solana (nau 17).

Visita d’alumnes de quart d’ESO de l’IES Guissona al CEI Tàrrega

publicat per el Apr 19, 2016 a ceitarrega

Visita d’alumnes de quart d’ESO de l’IES Guissona al CEI Tàrrega

El dia 18 d’abril de 2016 alumnes de quart d’ESO de l’IES Guissona van visitar les instal·lacions del viver d’empreses CEI Tàrrega de Cal Trepat per conèixer-ne el seu funcionament. Les 4 empreses instal·lades els van explicar els seus projectes empresarials.

jujuju