Notícies

1r cicle de formacions per al sector empresarial Lideratge amb entorns incerts

publicat per el Mar 30, 2023 a ceitarrega

1r cicle de formacions per al sector empresarial Lideratge amb entorns incerts

Els dies 14 i 21 de març de 2023 va tenir lloc al Punt d’Atenció Globalleida del CEITÀRREGA de Cal Trepat un cicle de formacions per al sector empresarial sobre Lideratge amb entorns incerts  en què hi van participar: Oscar Becerril, soci fundador de Tàctica 360º amb la xerrada: La resistència al canvi: del “no puc” al “ho estic fent” i Josep Maria Agustí, coach vocacional i formador en lideratge amb la xerrada: Taller d’autolideratge per a l’empresa i per a la vida.

 

En les 2 jornades formatives hi van participar 18 persones entre emprenedors/es i empreses de Tàrrega i comarca. Aquestes jornades compten amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

Taller sobre Lideratge amb coaching, al CEITàrrega de Cal Trepat

publicat per el Dec 16, 2022 a ceitarrega

Taller sobre Lideratge amb coaching, al CEITàrrega de Cal Trepat

El dimecres 14 de desembre de 2022 el CEITÀRREGA de Cal Trepat va acollir un taller sobre Lideratge amb coaching que va impartir l’empresa Tàctica 360 i en què van participar 10 empreses de Tàrrega i comarca.

L’activitat va estar organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega i va comptar amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Globalleida i el Consell Comarcal de l’Urgell.

El viver d’empreses del CEI Tàrrega Cal Trepat acull l’acte de cloenda del programa ‘Accelera el creixement’ impulsat per la Diputació de Lleida i Pimec

publicat per el Sep 26, 2022 a ceitarrega

El viver d’empreses del CEI Tàrrega Cal Trepat acull l’acte de cloenda del programa ‘Accelera el creixement’ impulsat per la Diputació de Lleida i Pimec

Acció per ajudar els negocis a incrementar la facturació davant la situació actual · Cal Trepat, escenari del lliurament de diplomes a les empreses participants amb la presència de l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú i el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica

Les instal·lacions del CEI Tàrrega Cal Trepat van acollir l’acte de cloenda de la primera edició del programa ‘Accelera el creixement’ coorganitzat entre el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i PIMEC. A la trobada s’han lliurat els diplomes a les quinze empreses que han culminat la seva participació al programa. L’acte ha estat encapçalat pel president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú; i el president de PIMEC Lleida, Xavier Caufapé.

El principal objectiu d’aquest programa és que les pimes obtinguin un pla de creixement i d’acció així com les eines de suport per realitzar-lo. Es calcula que aquests negocis podrien augmentar la seva facturació en els propers dos anys entre un 10 i un 30%, amb un augment mitjà d’un 20% de la plantilla. Joan Talarn ha assenyalat la importància d’impulsar la competitivitat de les pimes com a element clau per a la recuperació de l’activitat econòmica.

Per la seva part, Alba Pijuan ha destacat el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica vers el teixit empresarial per fomentar l’emprenedoria i la innovació. Al seu torn, Xavier Caufapé, president de PIMEC Lleida, ha destacat la necessitat de seguir donant suport a les pimes del nostre territori i dotar-les de les eines necessàries per poder competir i afrontar els reptes actuals. Entre altres, l’acte també ha comptat amb la participació del president de Ros Roca, Ramon Roca, que ha impartit una conferència sobre els reptes que han d’afrontar actualment les empreses; i la regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert.

El programa facilita 74 hores de formació amb aspectes clau per al creixement empresarial com són la transformació digital, la internacionalització, el finançament, la comercialització i la gestió dels equips directius, i cada empresa acaba desenvolupant el seu pla específic de creixement.

Una vintena d’empreses participen als Dimarts Emprenedors que s’han celebrat al viver d’empreses CEITÀRREGA de Cal Trepat

publicat per el Jul 14, 2022 a ceitarrega

Una vintena d’empreses participen als Dimarts Emprenedors que s’han celebrat al viver d’empreses CEITÀRREGA de Cal Trepat

Una vintena d’empreses  comercials i serveis de Tàrrega participen a les sessions dels Dimarts Emprenedors celebrades al viver d’empreses CEITÀRREGA de Cal Trepat que s’han celebrat entre els mesos d’abril i juny de 2022. Els cursos que s’han impartit han estat els següents:

 

Customer experience: claus per a dissenyar i millorar l’experiència del client a la teva empresa i aconseguir un wow, a càrrec de la professora de turisme Natàlia Daries.

 

Botigues que enamoren. Reimpulsar el comerç local i emociona el teu client, a càrrec de la tècnica en vendes Paloma Guerra.

 

El curs de fotografia digital amb mòbil impartit per la tècnica en vendes Paloma Guerra i la fotògrafa professional Paz Garcia ha tancat el cicle de formacions que compta amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i Globalleida.

Tàrrega acull una jornada per enfortir el teixit empresarial de l’Urgell i la Noguera

publicat per el Jun 21, 2022 a ceitarrega

Tàrrega acull una jornada per enfortir el teixit empresarial de l’Urgell i la Noguera

Activitat organitzada pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida

Tàrrega ha acollit avui dimecres una jornada de treball per establir aliances entre les empreses de les comarques de l’Urgell i la Noguera. L’activitat s’emmarca dins les sessions de networking que organitza el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida a través de l’àrea de suport a l’empresa i l’emprenedoria, GlobaLleida, i ha estat possible gràcies al suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de Tàrrega, els consells comarcals de l’Urgell i la Noguera i els CEI de Tàrrega i Balaguer. La trobada, que ha estat dinamitzada per l’empresa Tàctica 360, s’ha celebrat al viver d’empreses CEI TÀRREGA, situat a Cal Trepat, i ha reunit una vintena de firmes i negocis d’ambdues comarques.

Va de Networking a l’Urgell i la Noguera! ha estat un espai de trobada entre persones amb projectes emprenedors, start-ups innovadores i empreses consolidades amb ganes de descobrir noves idees i maneres de fer. La sessió, que ha clausurat la regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert, tenia la finalitat d’establir sinèrgies entre nous projectes recentment creats i empreses ja consolidades a fi d’enfortir el teixit empresarial del territori. Així doncs, les persones assistents han pogut compartir les seves experiències i ampliar la teva xarxa de contactes professionals, fet que podria generar noves oportunitats de negoci.

El conseller Bernat Solé es reuneix amb representants de Ponent Coopera al viver d’empreses CEITARREGA de Cal Trepat per a conèixer la seva implicació amb l’Agenda 2030

publicat per el Feb 26, 2021 a ceitarrega

El conseller Bernat Solé es reuneix amb representants de Ponent Coopera al viver d’empreses CEITARREGA de Cal Trepat per a conèixer la seva implicació amb l’Agenda 2030

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, es reuneix amb representants de Ponent Coopera al viver d’empreses CEITARREGA de Cal Trepat per a conèixer la seva implicació amb l’Agenda 2030 de Nacions Unides per al desenvolupament sostenible

Durant la visita ha estat acompanyat per l’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan, la regidoria de Promoció Econòmica, Núria Robert, i la diputada provincial Mercè Carulla

L’Ajuntament de Tàrrega assessora el sector del comerç i serveis sobre les noves estratègies de negoci davant la digitalització

publicat per el Sep 22, 2020 a ceitarrega

L’Ajuntament de Tàrrega assessora el sector del comerç i serveis sobre les noves estratègies de negoci davant la digitalització

Nou cicle de sessions per videoconferència organitzades per la Regidoria de Promoció Econòmica a càrrec d’experts en màrqueting i mentoria empresarial

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega oferirà de l’1 al 29 d’octubre un cicle de cinc xerrades per videoconferència sobre estratègies de negoci per adaptar-se als nous escenaris generats per la digitalització. La iniciativa s’adreça a emprenedors i empresaris amb l’ànim de proporcionar idees per afrontar amb èxit els reptes que plantegen el comerç electrònic, els nous hàbits de compra i la nova realitat causada per la pandèmia. Les xerrades, amb caràcter gratuït, s’impartiran per part de cinc especialistes del sector del màrqueting digital i la mentoria empresarial.

 
La iniciativa du per títol “Reinventar-se: convertim la crisi en una oportunitat” i compta amb el suport del Ceeilleida, Globalleida i el programa Catalunya Emprèn del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Les videoconferències són gratuïtes i es realitzaran a través de la plataforma Zoom tots els dijous del proper mes d’octubre a les 3 de la tarda.
Per a participar-hi, cal respondre el següent qüestionari: http://bit.ly/xerrades-cei-tarrega
Núria Robert, regidora de Promoció Econòmica, assenyala que “hem dissenyat les cinc sessions per al sector de la petita i mitjana empresa, especialment en relació al sector comercial i de serveis”. Es tracta d’oferir alternatives a les línies de negoci tradicionals “davant els canvis que experimenten els hàbits de consum a través de les noves tecnologies i a causa de l’actual situació de pandèmia”, explica l’edil. 
El programa previst és el següent:
  • 1 octubre: “Amazon, rival o aliat del comerç local?” a càrrec de Jordi Martínez, director de projectes digitals de l’empresa Xtrategics.
  • 8 octubre: “Posicionament de negocis locals a Google” a càrrec de Gemma Massana, fundadora i CEO de l’empresa ThinkinMedia.
  • 15 octubre: “El consumidor actual 3.0 i la compra on line” a càrrec de Montse Infante, consultora especialista en investigació de mercats.
  • 22 octubre: “Reinvenció professional en temps de crisi” a càrrec de Txell Costa, periodista, conferenciant, docent universitària i mentora empresarial.
  • 29 octubre: “Marca personal i corporativa” a càrrec de Xavier Roca, especialista en màrqueting i marca personal.
Cartell-Tarrega-Reinventar-se
 

Curs d’iniciació al màrqueting digital al CEITÀRREGA

publicat per el Nov 20, 2019 a ceitarrega

Curs d’iniciació al màrqueting digital al CEITÀRREGA

La fundació COELL de Lleida organitza al viver CEITÀRREGA un curs d’iniciació al màrqueting digital per a autònoms en què hi participen 20 alumnes, entre comerciants i empresaris locals, així com emprenedors amb una idea de negoci.

Les classes van a càrrec de Xavier Mitjana de l’empresa Mitjana Comunicació ubicada al mateix CEITÀRREGA i formen part de les accions de formació que promou el Consorci per la formació contínua de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal.

La següent càpsula formativa tindrà lloc el proper dimarts 26 de novembre i anirà a càrrec del consultor Marco Yagüe amb una conferència sobre Neurociència aplicada al procés de venda que s’engloba dins de les accions formatives que promou Globalleida i el Ceeilleida al viver d’empreses CEITÀRREGA.

L’empresa SAO BIO ubicada al viver d’empreses CEITÀRREGA Nau 19 col.labora amb els ciclistes del Club Alba

publicat per el Jun 22, 2019 a ceitarrega

L’empresa SAO BIO ubicada al viver d’empreses CEITÀRREGA Nau 19 col.labora amb els ciclistes del Club Alba

L’IES Alfons Costafreda de Tàrrega visita el viver d’empreses CEITÀRREGA de Cal Trepat

publicat per el May 2, 2019 a ceitarrega

L’IES Alfons Costafreda de Tàrrega visita el viver d’empreses CEITÀRREGA de Cal Trepat

Alumnes dels cicles formatius d’Informàtica i Administració i Finances de l’IES Alfons Costafreda de Tàrrega van assistir el passat dijous 25 d’abril a una jornada sobre Creativitat Publicitària que es va realitzar al viver d’empreses CEITÀRREGA de Cal Trepat a càrrec de Xavier Mitjana de l’empresa Mitjana Comunicació  instal.lada al viver d’empreses CEITÀRREGA Nau 19.

jujuju