News

More news

CEI Almenar

CEI Almenar

Video

WHO WE ARE?

El Centre d’Empreses Innovadores és un espai pensat per iniciatives empresarials innovadores, està ubicat a les instal·lacions de COPALME SCCL. (Carretera Vall d’Aran, Km.23). Compta amb mòduls aptes per a la instal·lació, durant un període limitat, d’empreses innovadores de nova creació i d’una zona d’espais comuns amb sala d’actes, sala de reunions, zona de recepció, zona d’espera, cuina-office, etc.
 
Disposa de 7 despatxos entre 10 i 22 m² amb connexions elèctriques, informàtiques i telefòniques, sistema de climatització independent i mobiliari d’oficina com armari, taula, bucs i cadires.
 
A més  a més, des del CEI Almenar s’organitzen cursos de formació i seminaris per a dotar emprenedors i empresaris dels coneixements i les tècniques bàsics per a desenvolupar projectes empresarials innovadors.

Centers

mapa Lleida CEEI La Seu d'Urgell CEEI Solsonès CEEI de Cervera Cei Alta Ribagorça CEEI de Lleida Cei Pallars Jussà CEI Les Borges Blanques CEEI La Noguera CEEI de Tàrrega CEEI del Pallars Sobirà CEEI Vall d'Aran CEI de Bell-lloc
fpempren cei torrefarrera ceeilleida pcital

Calendar of events

  • globalLleida