Notícies

Reunió Junta de Govern Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Lleida

publicat per el Dec 3, 2018 a ceibalaguer

Reunió Junta de Govern Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Lleida

Avui, la Junta de Govern del COL.LEGI DE MEDIADORS D’ASSEGURANCES DE LLEIDA, encapçalada pel seu president Javier Barberà, s’ha reunit a les instal·lacions del CEI Balaguer.

IMG-4814-min.

Formació tècnics programes ocupacionals

publicat per el Nov 28, 2018 a ceibalaguer

Formació tècnics programes ocupacionals

Ahir, a les instal·lacions del CEI Balaguer, es va dur a terme una formació a tècnics de programes ocupacionals, subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social en el marc del programa UBICA’T i organitzada per Cresàlida.

 

Hi van assistir els tècnics de la Segarra (Montse Garrido Reig), la Conca de Barberà i Balaguer (Erika Arenas Soria i Rosa Maria Navés Soldevila). El ponent i encarregat va ser Iván Lara.

Presentació al CEI de la Cooperativa Catalana de Serveis Financers

publicat per el Nov 26, 2018 a ceibalaguer

Presentació al CEI de la Cooperativa Catalana de Serveis Financers

Una quarantena de persones van assistir, aquest dissabte 24 de novembre, a la presentació de la Cooperativa Catalana de Serveis Financers, que es va dur a terme a les instal·lacions del CEI Balaguer. Al final, es va produir un interessant debat entre els assistents i els ponents.

IMG_1319

Inici curs “Com reduir costos”

publicat per el Nov 23, 2018 a ceibalaguer

Inici curs “Com reduir costos”

Ahir, al CEI Balaguer, es va donar tret de sortida al curs “Com reduir costos”, organitzat per l’Associació de Comerciants Balaguer 2021 i la Cambra de Comerç de Lleida amb el ponent Pere Sierra Pérez, professor d’Economia i d’Empresa i Diplomat en Ciències Empresarials.

 

IMG-4623

Presentació Cooperativa Catalana de Serveis Financers

publicat per el Nov 23, 2018 a ceibalaguer

Presentació Cooperativa Catalana de Serveis Financers

La Cooperativa Catalana de Serveis Financers es presenta a la comarca de La Noguera en un acte que tindrà lloc al CEI Balaguer aquest dissabte 24 de novembre a les 17:00h.

catalana-serveis-financers-balaguer

Visita alumnes Escola Salvador Espriu

publicat per el Nov 13, 2018 a ceibalaguer

Visita alumnes Escola Salvador Espriu

La setmana passada ens van visitar els alumnes de l’Escola Salvador Espriu de Vallfogona de Balaguer. Ens va encantar rebre’ls i explicar-los-hi a què ens dediquem al CEI Balaguer.

IMG-4340-min

Incorporació al CEI de l’empresa Starshot Solutions, S.L.

publicat per el Nov 8, 2018 a ceibalaguer

Incorporació al CEI de l’empresa Starshot Solutions, S.L.

El passat dia 7 de novembre es va signar el contracte per a la incorporació al CEI Balaguer de l’empresa Starshot Software (Starshoot Solutions, S.L.), de la que és fundador i CEO el balaguerí Jesus Bosch Ayguade.

Jesús Bosch és un emprenedor d’èxit que ja ha posat en marxa altres empreses com ara Game Troopers i Starloop Studios, amb seus a Lleida i als Estats Units. Starshot Software (Starshoot Solutions, S.L.) ja fa uns mesos que és present al CEI Balaguer, on ha comptat amb estudiants en pràctiques de l’IES Almatà, una experiència valorada molt positivament per ambdues parts. Ara aquesta presència es formalitza contractualment i l’empresa disposarà d’un espai a la zona de coworking del CEI Balaguer, amb la perspectiva d’anar augmentant el seu volum d’activitat a la nostra ciutat. Vídeo

Curs “Com reduir costos” canvia dates

publicat per el Nov 7, 2018 a ceibalaguer

Curs “Com reduir costos” canvia dates

Encara no us heu inscrit al curs “Com reduir costos” organitzat per l’Associació de Comerciants Balaguer 2021 i la Cambra de Comerç de Lleida? No espereu més.

 

Les dates de la formació han canviat i s’han reestructurat. Així doncs, el curs tindrà lloc els dies 12, 14, 20 i 22 de novembre de 14:30h a 16:30h a les instal·lacions del CEI Balaguer.

 

El ponent serà Pere Sierra Pérez, professor d’Economia d’Empresa i Diplomat en Ciències Empresarials.

 

451642-PEZYQN-621_opt

 

Per inscripcions: info@balaguercomercial.cat

Visita IES Ciutat de Balaguer

publicat per el Oct 26, 2018 a ceibalaguer

Visita IES Ciutat de Balaguer

Ahir, alumnes de primer de Batxillerat de l’Institut Ciutat de Balaguer van visitar les instal·lacions del CEI Balaguer dins del projecte Arrenca, impulsat per l’oficina jove de la Noguera i el Consorci Grup D’Acci Noguera Segrià Nord.

L’acte va comptar amb la col·laboració de Sebastián Farré, soci de la Fundació Diferència2.

IMG_3930-min

Estrenem Coworking

publicat per el Oct 25, 2018 a ceibalaguer

Estrenem Coworking

Estrenem Coworking!

Amb instal·lacions preparades perquè els emprenedors hi puguin desenvolupar, de forma professional, la seva activitat. Permetent la creació de binomis entre feina i lleure, oci i negoci, oportunitat i compromís, servei i col·laboració…

El Coworking permet deixar de banda l’aïllament professional i començar a treballar d’una forma nova, i dóna la oportunitat als emprenedors de formar part d’una comunitat d’emprenedors dinàmica i ampliar la seva xarxa de contactes professionals.

Més informació.

 

IMG_0171-min

  • Balaguer Ajuntament
  • globalLleida