Notícies

L’empresa Engisystem Technology, del Ceeilleida, crea l’aplicació Kiuget, smart marketing mobile

publicat per el Jul 15, 2013 a ceeilleida, ceialturgell, ceibalaguer, ceibell-lloc, ceiborgesblanques, ceicervera, ceipallarsjussa, ceipallarssobira, ceisolsones, ceitarrega, ceitorrefarrera, ceivaldaran, fpempren, pcital, xarxacei

L’empresa Engisystem Technology, del Ceeilleida, crea l’aplicació Kiuget, smart marketing mobile

L’empresa Engisystem Technology, Ingeniería NTIC: Noves Tecnologíes de la Informació y Comunicació, allotjada al Ceeilleida, ha creat una aplicació, que ubica negocis i activitats a l’entorn de l’usuari. Permet als establiments afegir-hi promocions, sortejos i col”laborar entre si.

L’aplicació Kiuget, smart marketing mobile, és una aplicació per a mòbils i una plataforma de marketing intel·ligent geolocalitzat, que neix amb l’objectiu d’aconseguir que els ciutadans tornin a comprar als negocis de barri, “comerç de barri on line”.

Aquesta aplicació permetrà als clients, (de forma gratuïta), conèixer quins comerços, negocis i activitats de tota mena tenen a l’entorn.Per la seva part els comerços i organitzadors d’activitats podran a través d’subscripcions mensuals, organitzar campanyes i sortejos, anunciar descomptes o col·laborar entre si amb eines de màrqueting digital.

La plataforma està dissenyada perquè els usuaris de l’aplicació es puguin divertir utilitzant-la, acumulant punts i jugant, cosa que permetrà accedir a diferents beneficis.

Està previst fer una primera prova al proper mes d’agost a Lleida ciutat, Tàrrega, Alpicat i Mora d’Ebre amb la participació de més d’una trentena de negocis d’aquestes localitats.

Per altre banda, l’empresa Engisystem Technology, instal·lada al Ceeilleida, està tancant acords de distribució en diferents punts de la geografia catalana i espanyola, així com també tenen previst exportar-la a França.

Una nova empresa del sector agroalimentari s’instal•la al CEI de les Borges

publicat per el Jul 10, 2013 a ceeilleida, ceialturgell, ceibalaguer, ceibell-lloc, ceiborgesblanques, ceicervera, ceipallarsjussa, ceipallarssobira, ceisolsones, ceitarrega, ceitorrefarrera, ceivaldaran, fpempren, pcital, xarxacei

Una nova empresa del sector agroalimentari s’instal•la al CEI de les Borges

El viver d’empreses del Centre d’Empreses Innovadores de les Borges Blanques continua creixent amb la incorporació, aquests dies, de l’empresa ACRA Natura Borges, un negoci innovador dedicat al sector de l’agricultura i l’agroalimentació que utilitza com a principal recurs l’aigua del canal Segarra-Garrigues. Aquesta és la segona incorporació al CEI després de l’arribada, el passat mes de març, d’Excom Cloud. La incorporació d’aquest nou negoci suposarà la creació de cinc llocs de treball directes més dos de temporals.

Acra-Natura Borges SL. és una iniciativa de Carles Mola, un emprenedor de 51 anys, i es caracteritza per la sostenibilitat de tots els seus recursos, la innovació en els processos productius i l’agrupació del sector fins ara no relacionat amb una mateixa explotació. L’empresa utilitzarà aigua del canal Segarra-Garrigues per muntar una piscifactoria on es criarà perca europea amb certificacions de qualitat. Aquesta mateixa aigua servirà després com a aigua de reg per a l’hivernacle i per a les plantacions d’olivers i ametllers, d’on posteriorment se n’aprofitaran les closques i les restes de l’esporga per fer biomassa i escalfar l’aigua de la piscifactoria, de manera que el cercle productiu queda completament tancat. Ara per ara l’empresa es posarà en funcionament amb finques del Pla d’Urgell on ja arriba l’aigua del Segarra-Garrigues, i en un futur, quan es pugui regar a la comarca, preveu fer-ho en terrenys del terme de les Borges i L’Albi.

Una vegada consolidat aquest projecte, ACRA Natura Borges SL. té previst engegar un segon sector de l’empresa que oferirà assessorament, redacció de projectes i construcció de sistemes agro-aquapònics. L’estada al viver empresarial implicarà rebre l’assessorament i el suport del CEI de les Borges, a més de la possibilitat d’utilitzar tots els seus recursos. En aquest sentit, el gerent de l’empresa, Carles Mola, destaca que “el Centre d’Empreses Innovadores de les Borges ens ofereix un acompanyament tècnic i uns serveis que són essencials per nosaltres a més de servir-nos com una plataforma d’expansió i ajudar-nos a ser més visibles. D’altra banda el fet d’estar ubicats al CEI Borges ens proporciona un espai, un lloc de trobada que podem aprofitar per potenciar el desenvolupament d’aquest segon sector, el d’assessorament a tercers en la construcció de sistema agro-aquapònics”.

El Centre d’Empreses Innovadores està gestionat per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, i ofereix despatxos a preus molt assequibles, de fins a 4 euros el m². El CEI compta actualment amb tres dels set despatxos ocupats i properament podria acollir una nova empresa, un projecte que la Comissió Tècnica està estudiant.

Ebentu i USEIT, dissenyen la nova APP Cultura Lleida

publicat per el Jul 10, 2013 a ceeilleida, ceialturgell, ceibalaguer, ceibell-lloc, ceiborgesblanques, ceicervera, ceipallarsjussa, ceipallarssobira, ceisolsones, ceitarrega, ceitorrefarrera, ceivaldaran, fpempren, pcital, xarxacei

Ebentu i USEIT, dissenyen la nova APP Cultura Lleida

El dimarts 9 de juliol, al Cafè del Teatre de l’Escorxador, s’ha presentat en roda de premsa una nova eina de difusió : l’app CULTURA LLEIDA, dissenyada per l’empresa Ebentu i USE IT per a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Lleida.

Amb aquesta aplicació es vol oferir a tots els ciutadans i ciutadanes un nou servei d’informació que permeti un accés ràpid i àgil a l’oferta cultural de la ciutat de Lleida. L’ App CULTURA LLEIDA que s’ha presentat és un exemple de l’ús de la tecnologia (els smartphones, les xarxes socials, etc.) al servei dels ciutadans, com un mitjà idoni per posar al seu abast tota la informació referent als actes culturals i ciutadans de Lleida. L’aplicació CULTURA LLEIDA permet consultar l’oferta cultural programada: títol de l’activitat, data, hora, ubicació, com arribar-hi, sinopsi de l’espectacle, preus, etc.).

També permetrà als usuaris compartir la informació d’un esdeveniment a través de les xarxes socials (facebook, twiter..), compartint comentaris i opinions. L’usuari podrà consultar els esdeveniments de cada equipament i de les categories establertes (arts escèniques, arts visuals, audiovisuals, festes i cultura popular, literatura, música i patrimoni industrial). Mitjançant un mapa podrà consultar la ubicació de tots els actes programats i equipaments on es realitzen, de forma que rebrà indicacions de com arribar-hi. L’usuari pot marcar com a favorits els actes que siguin del seu interès; també podrà inscriure’s directament als tallers o activitats concretes programades pels equipaments o institucions culturals de Lleida.

Aquesta aplicació, a més, permet rebre avisos al mòbil dels possibles canvis de darrera hora que es puguin produir (deguts a la climatologia o a qualsevol altra incidència.)

  • globalLleida