Nova edició del programa Rural100, servei de foment i creació d’empreses innovadores al món rural

Nova edició del programa Rural100, servei de foment i creació d’empreses innovadores al món rural

La Diputació de Lleida i GLOBALleida promouen, amb la col•laboració dels Consells Comarcals, la segona edició del programa RURAL 100 a l’Urgell, Pla d’Urgell, Alta Ribagorça i a l’Alt Urgell.
Amb la necessitat de transformar el model tradicional de l’economia rural cap a un nou model que es basi en la innovació, la creativitat i la sostenibilitat del territori, sorgeix Rural 100.
És tracta d’un programa d’acompanyament integral personalitzat per als emprenedors/es que volen crear o fer créixer la seva empresa, basat en la innovació, l’assessorament estratègic, i l´ús de noves eines de generació de models de negoci potents.
És un programa subvencionat, molt innovador i molt pràctic alhora, que representa una bona oportunitat pels emprenedors del nostre territori.
Aquest programa va començar com experiència pilot al Solsonès, la Segarra i el Conselh Generau d’Aran , en la que van participar 27 empreses. També s’ha desenvolupat a les Garrigues, el Segrià, al Pallars Jussà i Pallars Sobirà, amb la participació d’una trentena d’empreses i en aquesta nova edició a l’Urgell, Pla d’Urgell, Alta Ribagorça i Alt Urgell, per tal de dinamitzar la seva economia.

Lleida, 16 de juny de 2015

Comments are closed.

tira_logos2

imgres

balaguer bell-lloc urgell consell comarcal de l'alt urgell les borges paeria de cervera aran consell comarcal del pallars jussà pallars sobirà solsones centre tec forestal de catalunya Seu d'Urgell tarrega UdL aj lleida