Càpsula “L’art de negociar i competir”, el 24 d’octubre al CEI Solsonès

Càpsula “L’art de negociar i competir”, el 24 d’octubre al CEI Solsonès

El CEI Solsonès oferirà el dilluns 24 d’octubre, entre les 15:00 i les 19:00 hores, la càpsula “L’art de negociar i competir”, a càrrec de Jordi Puigdellívol, Sherpa.cat.

Negociar és una activitat que fem constantment en les nostres vides, tant en l’àmbit personal com en l’empresarial. És sobretot en aquest segon àmbit on és cada vegada més freqüent la necessitat d’arribar a acords per a satisfer diferents exigències dels clients, treballadors, proveïdors, accionistes, administracions públiques i la societat en general. Les negociacions són sovint més complexes del que ens pensem, i el recorregut potencial de benefici per a nosaltres també ho és. I el més important de tot, aquest guany en benefici no té perquè estar renyit amb un guany de benefici també per la nostra contrapart. Es tracta d’enfocar la negociació de forma cooperativa, fent el pastís més gran de manera que ambdues parts en quedin satisfetes: guanyar-guanyar. A això se n’anomena coopetir.

OBJECTIUS:

✔ Conèixer els fonaments de la negociació i les tècniques per negociar més eficaçment.

✔ Prendre consciència del nostre estil de negociació.

✔ Aprendre a negociar en clau de win-win o coopetir, una alternativa constructiva a la negociació competitiva.

Comments are closed.

tira_logos2

imgres

balaguer bell-lloc urgell consell comarcal de l'alt urgell les borges paeria de cervera aran consell comarcal del pallars jussà pallars sobirà solsones centre tec forestal de catalunya Seu d'Urgell tarrega UdL aj lleida