El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, inaugura a Torrefarrera el setzè Centre CEI de Lleida.

El CEEILLEIDA s’ha convertit en un referent en el suport a les persones emprenedores, la innovació, la millora professional i la creació d’ocupació.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat aquest divendres el nou CeiTorrefarrera, i ho ha fet destacant l’aposta d’aquest municipi del Segrià per fomentar la innovació i l’ocupació a través d’aquestes instal·lacions amb capacitat de fins a cinc empreses, aula de formació i sales de reunions, que estaran a disposició de totes les empreses del Parc Empresarial de Torrefarrera.

L’objectiu és dotar el Parc Empresarial de Torrefarrera de serveis de valor afegit que ajudin a dinamitzar-lo..

El centre empresarial de Torrefarrera amplia d’aquesta manera el nombre de centres implantats arreu de les comarques lleidatanes a: Balaguer, Cervera, Bell-lloc, Tàrrega, Les Borges Blanques, Solsona, la Seu d’Urgell, els consells comarcals del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà, el Conselh Generau d’Aran i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.

L’acte d’inauguració s’ha completat amb la signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació CEEILleida i l’Ajuntament de Torrefarrera per tal de transferir la imatge, la metodologia i els serveis d’assessorament i formació al nou centre empresarial.

Una experiència model

La Diputació de Lleida va posar en marxa l’any 2005 el CEEILleida amb l’objectiu d’identificar les idees innovadores i dotar-les de mitjans materials i humans per   transformar-les en empreses.

El CEEI s’ha convertit en un referent en el suport a les persones emprenedores, la innovació, la millora professional i la creació d’ocupació. I gràcies a aquesta model s’ha donat aixopluc a 79 empreses, que han permès crear més de 300 llocs de treball.

Comments are closed.

tira_logos2

imgres

balaguer bell-lloc urgell consell comarcal de l'alt urgell les borges paeria de cervera aran consell comarcal del pallars jussà pallars sobirà solsones centre tec forestal de catalunya Seu d'Urgell tarrega UdL aj lleida