GLOBALleida ha organitzat diferents activitats de formació a la Cambra de Comerç de Lleida, al Parc Científic, al CEI Val d’Aran i al CEI Pallars Sobirà

GLOBALleida ha organitzat diferents activitats de formació a la Cambra de Comerç de Lleida, al Parc Científic, al CEI Val d’Aran i al CEI Pallars Sobirà

Internacionalització, Fiscalitat, el Productivity Lab, per promoure l’ús de la tecnologia a les empreses o l’assessorament financer, han estat els temes que s’han impartit.

 

Dins l’àrea de formació GLOBALleida, s’han organitzat diferents jornades adreçades a persones emprenedores, empreses de recent creació, autònoms i professionals.

El centre Productivity Lab, ha impartit el curs, “ Eines tecnològiques low cost per millorar la productivitat”, a la Cambra de Comerç de Lleida, al que han assistit més de 50 persones. En la primera part s’ha explicat  que és  el Productivity Lab de Lleida?,  les eines per a un nou món del treball,  i algunes recomanacions del correu electrònic i  de Microsoft Excel per guanyar eficàcia, en la segona part s’ha treballat amb exemples pràctics.

 

Al mateix temps, al  Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, dotze empresaris lleidatans assistien a la jornada de presentació de les noves linies de finançament d’ENISA Empresa Nacional de Innovación, S.A, a càrrec  de l’assessor, Cormac Leggett. Aquesta activitat es fa amb la finalitat de promoure l’atenció personalitzada d’entitats de finançament per a persones emprenedores i empreses de  diferents punts del territori, amb l’objectiu d’ augmentar  i millorar les seves possibilitats de finançament.

Per altra banda, aquesta tarda s’ha  impartit  una Jornada d’internacionalització  de nivell inicial i avançat a càrrec de Ricard Navàs al CEI Val d’Aran i  de Fiscalitat per l’empresari autònom a càrrec d’Anna Belen Cambra, al CEI Pallars Sobirà.

Comments are closed.

tira_logos2

imgres

balaguer bell-lloc urgell consell comarcal de l'alt urgell les borges paeria de cervera aran consell comarcal del pallars jussà pallars sobirà solsones centre tec forestal de catalunya Seu d'Urgell tarrega UdL aj lleida