Imartec Energia a la Fira de Sant Miquel

Imartec Energia a la Fira de Sant Miquel

 

Imartec Energia, empresa de solucions energètiques que forma part de la Xarxa de Centre d’Empreses Innovadores que gestiona GOLBALleida, està present a  la Fira de Sant Miquel

  • Dins el programa de conscienciació energètica, Imartec Energia, impartirà una conferència que porta per títol “Oportunitats d’Estalvi Energètic en les Exportacions Agrícoles i Ramades”, amb la que  donaran  a  conèixer tot el  ventall de productes i serveis dels que disposen.

Imartec Energia, posa a disposició dels visitants, un servei d’atenció personalitzada, mitjançant  el seu equip de professionals,  per tal d’aclarir qualsevol tipus de dubte i plantejar  la millor solució en la seva llar, granja o instal·lació industrial.

Tanmateix, Imartec Energia, presentarà els projectes d’èxit (agrícoles, ramaders, particulars, industrials) que tenen com a denominador comú l’estalvi energètic, així com els acords de finançament amb les principals entitats. Condicions atractives amb les quals es pot arribar al 100% de finançament del projecte.

Per altre banda, el visitants poden veure “in situ” maquinaria de última generació i se’ls hi  facilita  informació de manera que l’estalvi sigui una realitat. Així com també donen a conèixer els combustibles de màxima qualitat i alt rendiment  al millor preu.

 

 

Comments are closed.

tira_logos2

imgres

balaguer bell-lloc urgell consell comarcal de l'alt urgell les borges paeria de cervera aran consell comarcal del pallars jussà pallars sobirà solsones centre tec forestal de catalunya Seu d'Urgell tarrega UdL aj lleida