infraestructures

resourceEl ceeilleida disposa d’un centre empresarial al complex de la Caparrella que acull les empreses durant un període de tres anys i mig. El primer edifici del centre està preparat per allotjar nou empreses, el segon edifici deu i el tercer edifici, inaugurat el 25 de setembre de 2008, en pot acollir 20 més. En total 4.000 m2 edificats on hi conviuen 28 mòduls tecnològics, 10 d’industrials, les oficines tècniques del ceei, les aules de formació i les sales de reunions.
Les oficines tècniques del CEEI es troben ubicades a l’edifici ceei1. En elles s’hi pot trobar la direcció del centre, l´àrea de gestió tècnica, la d´innovació, la d’emprenedoria i la de formació.
resource-1resource-2

 

resource-3

 

Sala polivalent. Espai de 45 m2 on es realitzen els cursos de formació que el Ceeilleida ofereix als emprenedors, i les rodes de premsa i presentacions del centre.
Aula de formació. Espai de 400 m2 on s’hi realitzen cursos de formació, conferències i jornades tècniques. Aula amb pantalla is sistema de projecció audiovisual.
àrees de descans. Cada un dels mòduls que formen el Ceeilleida disposen d’una zona de descans on els emprenedors del centre poden gaudir d’uns minuts de relax.
sala de reunions. Cada un dels tres mòduls que formen el Ceeilleida disposen d’una sala d’entre 10 i 15 persones per fer-hi reunions d’empresa i presentacions a clients.

 

 

  • diputlleida2
  • globalLleida