Càpsula “WordPress bàsic: la teva web & bloc corporatiu des de zero”

Càpsula “WordPress bàsic: la teva web & bloc corporatiu des de zero”

WordPress és el gestor de continguts més usat al món per a la confecció de pàgines web corporatives, blogs, portfolis, etc… El 25% de totes les pàgines webs d’internet estan fetes amb WordPress. En aquest curs aprendrem (de forma totalment pràctica) com instal·lar i utilitzar WordPress per a crear la nostra web, botiga online, blog, portfoli, etc.

L’alumne, sortirà del curs amb el coneixement complert de la base de la plataforma WordPress, del seu gestor del contingut i possibilitats de modularment dotar de noves capacitats a la nostra web.WordPress és una eina low cost però amb moltíssim potencial, ideal per a comunicar i tenir la presència a internet que volem per a la nostra empresa o negoci.

Amb el títol “WordPress bàsic: la teva web & bloc corporatiu des de zero”, Albert Calzada, desenvolupador web especialista en wordpress, oferirà una càpsula el 13 de desembre per intentar aconseguir totsa aquests objectius. La sessió tindrà lloc al CEI Torrefarrera entre les 7 i les 9 del vespre.

Comments are closed.

  • globalLleida