Notícies

Càpsula “WordPress bàsic: la teva web & bloc corporatiu des de zero”

publicat per el Nov 22, 2016 a ceitorrefarrera

Càpsula “WordPress bàsic: la teva web & bloc corporatiu des de zero”

WordPress és el gestor de continguts més usat al món per a la confecció de pàgines web corporatives, blogs, portfolis, etc… El 25% de totes les pàgines webs d’internet estan fetes amb WordPress. En aquest curs aprendrem (de forma totalment pràctica) com instal·lar i utilitzar WordPress per a crear la nostra web, botiga online, blog, portfoli, etc.

L’alumne, sortirà del curs amb el coneixement complert de la base de la plataforma WordPress, del seu gestor del contingut i possibilitats de modularment dotar de noves capacitats a la nostra web.WordPress és una eina low cost però amb moltíssim potencial, ideal per a comunicar i tenir la presència a internet que volem per a la nostra empresa o negoci.

Amb el títol “WordPress bàsic: la teva web & bloc corporatiu des de zero”, Albert Calzada, desenvolupador web especialista en wordpress, oferirà una càpsula el 13 de desembre per intentar aconseguir totsa aquests objectius. La sessió tindrà lloc al CEI Torrefarrera entre les 7 i les 9 del vespre.

Nova càpsula formativa: “Decàleg d’una empresa legalment ordenada”

publicat per el Oct 25, 2016 a ceitorrefarrera

Nova càpsula formativa: “Decàleg d’una empresa legalment ordenada”

El CEI Torrefarrera oferirà el pròxim 25 d’octubre la càpsula formativa “Decàleg d’una empresa legalment ordenada”, que anirà a càrrec de Marta Montserrat, assessora jurídica de COELL. La sessió té com a objectiuObjectius : Establir un marc legal empresarial amb pautes generals de mínims, i els continguts es basen en la forma jurídica de l’empresa, principis de la contractació mercantil, responsabilitats de l’empresari, fiances i altres figures bancàries, dissolució i liquidació i concurs.

La càpsula tindrà lloc al CEI Torrefarrera, ubicat al Parc Empresarial Torrefarrera (Camí de les Comes 5). Per fer la inscripció (gratuïta) cal dirigir-se a: eluengo@torrefarrera.cat o al telèfon 973 982 405.

“Com millorar la rendibilitat del meu comerç”, al CEI Torrefarrera

publicat per el Oct 11, 2016 a ceitorrefarrera

“Com millorar la rendibilitat del meu comerç”, al CEI Torrefarrera

“Com millorar la rendibilitat del meu comerç” és el nom de la càpsula formativa que ha ofert el CEI Torrefarrera i que ha impartit Blanca Siurana, tècnica de la Cambra de Comerç de Lleida. Aquesta sessió tenia com afinalitat ajudar a l’empresa comercial a reflexionar sobre la seva estratègia de negoci i proporcionar eines de millora que suposin un increment de la rendibilitat.

Càpsula “Projecte emprenedor: de la idea a la realitat”, al CEI Torrefarrera

publicat per el Sep 23, 2016 a ceitorrefarrera

Càpsula “Projecte emprenedor: de la idea a la realitat”, al CEI Torrefarrera

El CEI Torrefarrera ha impartit la càpsula “Projecte emprenedor: de la idea a la realitat”, impartida per Marta Grañó, consultora i formadora en iniciativa Emprenedora. Aquesta ha estat la primera formació que s’ha impartit després del parèntesi estival.  La pròxima càpsula està prevista pel dilluns 10 d’octubre amb “Com millorar la rendibilitat del meu comerç”, que impartirà, Blanca Siurana, tècnica de la Cambra de Comerç de Lleida.

El CEI Torrefarrera aposta per la formació

publicat per el Jun 30, 2016 a ceitorrefarrera

El CEI Torrefarrera aposta per la formació

El CEI Torrefarrera aposta plenament per la formació. Durant aquest primer semestre ha ofert un cicle de Dijous Emprenedors, dividits en tres sessions, que ha tractat temes com la introducció dels elements dels jocs per potenciar la idea de negoci, a càrrec d’Àngel Fulquet; els factors claus a l’hora d’iniciar un projecte d’autoocupació, a càrrec d’Anna Campos, i la gestió d’equips de treball en equip.

Així mateix, el CEI Torrefarrera ha ofert la càpsula “Finances per a no financers: què hauria de saber de finances per posar en marxa el meu negoci?”, que ha impartit el professor de la UdL, José Alonso.

Per al segon semestre de 2016 es preveu programar més sessions formatives.

Formació al ceitorrefarrera

publicat per el Apr 13, 2015 a ceitorrefarrera, xarxacei, xarxaceilleida

Formació al ceitorrefarrera

Sessió formativa sobre “Incentius per a empreses” que es celebrarà al Ceitorrefarrera el proper dia 24 d’abril.
Aquesta formació és gratuïta.

Formació simultània a sis centres empresarials de la Xarxa de CEIS

publicat per el Mar 26, 2015 a ceeilleida, ceibalaguer, ceiborgesblanques, ceipallarsjussa, ceitarrega, ceitorrefarrera, xarxacei, xarxaceilleida

Formació simultània a sis centres empresarials de la Xarxa de CEIS

Càpsules Formatives i Dijous Emprenedors a Torrefarrera, Les Borges Blanques, Tàrrega, Lleida, Tremp i Balaguer

Última sessió dels Dijous Emprenedors a Lleida i Tremp en la qual s’han lliurat els diplomes que acrediten l’aprofitament d’aquesta formació.

Avui, a les localitats de Torrefarrera, Les Borges Blanques, Tàrrega, Lleida, Tremp i Balaguer, s’han impartit diferents sessions formatives.

A Torrefarrera una càpsula formativa sobre “L’iniciació al Coaching per valors” i a Borges Blanques d’Internacionalització, “Passos per a l’inici i prospecció de mercats”.

Per altre banda, a Lleida i Tremp ha tingut lloc la última sessió dels Dijous Emprenedors, en la qual s’ha fet entrega dels diplomes que acrediten l’aprofitament d’aquesta formació, a l’hora que a Balaguer s’impartia la segona sessió, “Marketing 2.0”.i a Tàrrega la tercera, Passos i costos per crear la teva empresa.

Amb aquest tipus de formació es vol dotar a emprenedors i empresaris dels coneixements i les tècniques bàsiques per desenvolupar projectes empresarials innovadors amb garanties d’èxit.

Aquest programa formatiu organitzat conjuntament amb GLOBALleida, s’està impartint a tot el territori a través de la la Xarxa de CEIS,. El Cei Torrefarrera, el Cei Borges Blanques, el Cei Tàrrega, el Cei Pallars Jussà i el Ceeilleida formen part de la Xarxa CEIs, dinamitzada per GLOBALleida, i que actualment compta amb 18 centres, 180 espais i més de 12.000 m2 a disposició de les persones

Formació per millorar la gestió empresarial dels emprenedors

publicat per el Feb 26, 2015 a ceeilleida, ceicervera, ceipallarssobira, ceitorrefarrera, xarxacei, xarxaceilleida

Formació per millorar la gestió empresarial dels emprenedors

Els alumnes que van participar en el cicle formatiu Dijous Emprenedors al Cei Torrefarrera, van rebre el diploma que acredita aquesta formació.

El Cei Cervera i el Cei Pallars Sobirà van impartir un taller especialitzat en com gestionar una empresa i les tendències i oportunitats del consumidor.

Ahir, es va cloure el cicle dels Dijous Emprenedors al Cei Torrefarrera, i l’alcalde de la localitat, Jordi Latorre, va ser l’encarregat de lliurar als vint-i-quatre participants el certificat que acredita aquesta formació.

La formació que s’ofereix amb aquest cicle, està adreçada a emprenedors/res, responsables PIMEs, nous/ves empresari/ries, que vulguin millorar la gestió diària d’una empresa innovadora. Cada sessió està especialitzada en àrees com el Màrqueting 2.0; Passos i costos per crear la teva empresa; Les habilitats Comunicatives o la definició del model de negoci (Mètode Canvas).

Simultàniament, al Cei Cervera, es va impartir el taller que portava per títol, “El que ha de saber l’emprenedor per gestionar l’empresa a càrrec d’Anna Belén Cambra, que va comptar amb una vintena d’inscrits. Així com al Cei Pallars Sobirà, s’impartia el taller “El consumidor actual: Tendències i oportunitats, a càrrec de Xavier Roca, que va comptar amb una dotzena de participants.

Des de GLOBALleida, s’ofereixen diferents càpsules, tallers i cicles de conferències a tot el territori, a través de la Xarxa de Centres Empresarials, amb l’objectiu de donar formació especialitzada per crear amb èxit una empresa i poder contribuir a la millora professional. El Cei Torrefarrera el Cei Cervera i el Cei Pallars Sobirà, formen part de la Xarxaceilleida, que dinamitza el consorci GLOBALleida, i que actualment compta amb 18 centres, 180 espais i més de 12.000 m2 a disposició de les persones.

Comencen dijous emprenedors 2015 a Torrefarrera

publicat per el Feb 3, 2015 a ceitorrefarrera, General, xarxacei, xarxaceilleida

Comencen dijous emprenedors 2015 a Torrefarrera

Programa:

5 de febrer: Tinc una idea, i ara que? a càrrec de Jose Alonso, professor de la UdL
12 de febrer: Marketing 2.0. a càrrec d’Eduard Cristobal, professor de la UdL
19 de febrer: Passos i costos per crear una empresa, a càrrec d’Esther Garcia, economista de la Cambra de Comerç
26 de febrer: Definició del model de negoci, a càrrec de Salvador Pifarré, tècnic de Globalleida

Lloc
CEI Torrefarrera
Parc Empresarial de Torrefarrera
Camí de les Comes, 5
25123 Torrefarrera

Inscripcions:
eluengo@torrefarrera.cat
Tel. 973.982.405

Els Dijous Emprenedors a Lleida, Sort, Tàrrega i Torrefarrera, ofereixen formació a un centenar d’emprenedors

publicat per el Oct 23, 2014 a ceeilleida, ceipallarssobira, ceitarrega, ceitorrefarrera, xarxacei, xarxaceilleida

Els Dijous Emprenedors  a Lleida, Sort, Tàrrega i Torrefarrera, ofereixen formació a un centenar d’emprenedors

Quatre sessions simultànies dels Dijous Emprenedors ofereixen formació especialitzada a un centenar d’emprenedors al Ceeilleida, CEI Torrefarrera,  CEI Pallars Sobirà i CEI Tàrrega .

Avui, en les localitats de  Lleida, Sort, Tàrrega i Torrefarrera ha tingut lloc simultàniament la primera, segona, tercera i quarta sessió dels Dijous Emprenedors, amb la participació d’un centenar d’emprenedors.

Cal destacar que a Lleida s’ha iniciat la segona edició dels Dijous emprenedors a les instal·lacions del Centre Empresarial de la Caparrella, amb 35 inscrits i que avui mateix ha tingut lloc la cloenda d’aquesta formació especialitzada al CEI Torrefarrera en la qual, els emprenedors han rebut de la mà de l’alcalde d’ aquesta localitat, Jordi Latorre, el títol que acredita l’aprofitament d’aquesta formació.

La formació que s’ofereix amb aquests cicles està adreçada a emprenedors/res, responsables PIMEs, nous/ves empresari/ries, que vulguin millorar la  gestió diària d’una empresa innovadora i que es divideix en  quatre sessions:

1: Innovació i estratègia empresarial

2: “Màrqueting per a emprenedors i pimes”

3: “Iniciació a la internacionalització – Aspectes Clau”

4: El finançament dels autònoms i les pimes

Aquest programa formatiu de creació d’empresa “Dijous Emprenedors”, organitzat conjuntament amb GLOBALleida, s’està impartit a tot el territori a través de la Xarxa de Centres Empresarials, amb l’objectiu de donar formació especialitzada per  crear amb èxit una empresa i poder contribuir a la millora professional.

  • globalLleida