Dijous Emprenedors a tres centres empresarials de la Xarxaceilleida

Dijous Emprenedors a tres centres empresarials de la Xarxaceilleida

Més de 70 alumnes han participat simultàniament en els Dijous Emprenedors al CEI Pallars Sobirà, al CEI Tàrrega i al CEI Torrefarrera.

 

Avui, en les localitats de  Sort, Tàrrega i Torrefarrera ha tingut lloc simultàniament la primera, la segona i la tercera sessió dels Dijous Emprenedors, amb la participació de més de 70 alumnes.

 

La formació que s’ofereix en aquests cicles està adreçada a emprenedors/res, responsables de PIMES i nous/ves empresari/ries (que volen millorar la gestió diària d’una empresa innovadora). El curs es divideix en quatre sessions:

1: Innovació i estratègia empresarial

2: “Marketing per a emprenedors i pimes”

3: “Iniciació a la internacionalització – Aspectes Clau”

4: El finançament dels autònoms i les pimes

 

Aquest programa formatiu de creació d’empresa “Dijous Emprenedors”, organitzat conjuntament amb GLOBALleida, s’està impartit a tot el territori a través de la Xarxa de Centres Empresarials, amb l’objectiu de donar formació especialitzada per crear amb èxit una empresa i poder contribuir a la millora professional. El CEI Pallars Sobirà, El CEI Tàrrega i el CEI Torrefarrera, formen  part de la Xarxaceilleida, gestionada pel consorci GLOBALleida, que actualment compta amb 18 centres, 180 espais i més de 11.500 m2 a disposició dels emprenedors.

Comments are closed.

tira_logos2

imgres

balaguer bell-lloc urgell consell comarcal de l'alt urgell les borges paeria de cervera aran consell comarcal del pallars jussà pallars sobirà solsones centre tec forestal de catalunya Seu d'Urgell tarrega UdL aj lleida