Dos empreses de la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores, creen una aplicació per a mòbils del Turó de la Seu Vella de Lleida

Dos empreses de la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores, creen una aplicació per a mòbils del Turó de la Seu Vella de Lleida
  • L’aplicació creada per les empreses del Ceeilleida, [IN] SITU i USE-IT, conjuntament amb el Consorci del Turó de la Seu Vella, permet fer un recorregut interpretatiu i dinàmic, pels espais més emblemàtics del turó.
  • La presentació de la nova aplicació, s’emmarca dins dels actes de la Festa Major de Tardor de Lleida, i les Jornades Europees del Patrimoni.

 

Aquest divendres 27 de setembre, en l’obertura de les Jornades Europees del Patrimoni a Lleida, les empreses [IN] SITU i USE-IT, presentaran  la nova aplicació per a mòbils del Turó de la Seu Vella de Lleida. Aquesta ha estat creada per dues empreses del CEEI Lleida: [IN] SITU i USE-IT, conjuntament amb el Consorci del Turó de la Seu Vella.

L’Aplicació permet fer un recorregut interpretatiu i dinàmic pels espais més emblemàtics del turó com són la Seu Vella, el Castell del Rei, les Fortificacions i altres espais d’interès que es troben en aquest indret tant simbòlic de la nostra ciutat.

Més de 30 punts d’informació amb àudios, imatges inèdites, jocs, línies del temps, curiositats, imatges panoràmiques, codis QR, xarxes socials, i la informació bàsica per fer la vista al Turó.

L’aplicació té una versió gratuïta per a tots els usuaris d’informació general i d’entorn al Turó i uns continguts específics a la visita a la Seu Vella i Castell del Rei de pagament.. És pot  descarregar des de Google Play o l’Appstore.

Aquest projecte neix, fruit de la col·laboració de dos de les empreses allotjades en el Centre Empresarial de la Caparrella. [IN] SITU es dedica a la creació de projectes entorn al patrimoni cultural i el turisme, amb l’objectiu d’apropar el patrimoni a la societat, millorar els mecanismes en la gestió del patrimoni local i que aquest serveixi d’eina per al desenvolupament econòmic i turístic del territori. La creació d’aquesta aplicació per a mòbils, és un clar exemple del seu model empresarial. USE‐IT, entre molts dels seus serveis destaca en la creació de tot tipus d’aplicacions mòbils i pàgines web. Pel que, aquesta nova aplicació encaixa perfectament amb l’aposta d’USE‐IT per desenvolupar aplicacions que transformin l’entorn de les empreses i les persones, mitjançant el desenvolupament tecnològic basat en la mobilitat i lligat a àmbits tan diversos com el turisme, la salut, el transport i l’oci.

Comments are closed.

tira_logos2

imgres

balaguer bell-lloc urgell consell comarcal de l'alt urgell les borges paeria de cervera aran consell comarcal del pallars jussà pallars sobirà solsones centre tec forestal de catalunya Seu d'Urgell tarrega UdL aj lleida