Formació per millorar la gestió empresarial dels emprenedors

Formació per millorar la gestió empresarial dels emprenedors

Els alumnes que van participar en el cicle formatiu Dijous Emprenedors al Cei Torrefarrera, van rebre el diploma que acredita aquesta formació.

El Cei Cervera i el Cei Pallars Sobirà van impartir un taller especialitzat en com gestionar una empresa i les tendències i oportunitats del consumidor.

Ahir, es va cloure el cicle dels Dijous Emprenedors al Cei Torrefarrera, i l’alcalde de la localitat, Jordi Latorre, va ser l’encarregat de lliurar als vint-i-quatre participants el certificat que acredita aquesta formació.

La formació que s’ofereix amb aquest cicle, està adreçada a emprenedors/res, responsables PIMEs, nous/ves empresari/ries, que vulguin millorar la gestió diària d’una empresa innovadora. Cada sessió està especialitzada en àrees com el Màrqueting 2.0; Passos i costos per crear la teva empresa; Les habilitats Comunicatives o la definició del model de negoci (Mètode Canvas).

Simultàniament, al Cei Cervera, es va impartir el taller que portava per títol, “El que ha de saber l’emprenedor per gestionar l’empresa a càrrec d’Anna Belén Cambra, que va comptar amb una vintena d’inscrits. Així com al Cei Pallars Sobirà, s’impartia el taller “El consumidor actual: Tendències i oportunitats, a càrrec de Xavier Roca, que va comptar amb una dotzena de participants.

Des de GLOBALleida, s’ofereixen diferents càpsules, tallers i cicles de conferències a tot el territori, a través de la Xarxa de Centres Empresarials, amb l’objectiu de donar formació especialitzada per crear amb èxit una empresa i poder contribuir a la millora professional. El Cei Torrefarrera el Cei Cervera i el Cei Pallars Sobirà, formen part de la Xarxaceilleida, que dinamitza el consorci GLOBALleida, i que actualment compta amb 18 centres, 180 espais i més de 12.000 m2 a disposició de les persones.

Comments are closed.

tira_logos2

imgres

balaguer bell-lloc urgell consell comarcal de l'alt urgell les borges paeria de cervera aran consell comarcal del pallars jussà pallars sobirà solsones centre tec forestal de catalunya Seu d'Urgell tarrega UdL aj lleida