Notícies

publicat per el Apr 11, 2023 a ceitarrega

El 30 de març alumnes dels cicles formatius d’Informàtica i Administració de l’IES Alfons Costafreda de Tàrrega van visitar les instal·lacions del Punt d’Atenció Globalleida del CEITARREGA de Cal Trepat.

El tècnic de promoció econòmica d’aquest centre, Carles Domingo, va explicar el funcionament del CEITARREGA i la tasca de suport als emprenedors amb idees de negoci que s’hi desenvolupa.

També va participar a la jornada un dels darrers casos d’èxit allotjats durant 3 anys al CEITàrrega. En Julià Màrmol d’Integral Salut va explicar com ha evolucionat el seu negoci que ha passat d’oferir solament els serveis de biomecànica per a ciclistes quan estava allotjat al CEITARREGA  fins a tenir un centre amb local propi dins del centre urbà amb diferents professionals a part del servei de biomecànica per a ciclistes: dietista, podòleg i fisioterapeuta.

Així mateix, una representant de la fundació Ponent Coopera allotjada també al viver d’empreses CEITàrrega, va explicar als i les alumnes els avantatges de crear empreses cooperatives i de l’economia social.

1r cicle de formacions per al sector empresarial Lideratge amb entorns incerts

publicat per el Mar 30, 2023 a ceitarrega

1r cicle de formacions per al sector empresarial Lideratge amb entorns incerts

Els dies 14 i 21 de març de 2023 va tenir lloc al Punt d’Atenció Globalleida del CEITÀRREGA de Cal Trepat un cicle de formacions per al sector empresarial sobre Lideratge amb entorns incerts  en què hi van participar: Oscar Becerril, soci fundador de Tàctica 360º amb la xerrada: La resistència al canvi: del “no puc” al “ho estic fent” i Josep Maria Agustí, coach vocacional i formador en lideratge amb la xerrada: Taller d’autolideratge per a l’empresa i per a la vida.

 

En les 2 jornades formatives hi van participar 18 persones entre emprenedors/es i empreses de Tàrrega i comarca. Aquestes jornades compten amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

CEI Pallars Jussà renova el seu lloc web

publicat per el Jan 15, 2023 a ceipallarsjussa

CEI Pallars Jussà renova el seu lloc web

actualització web CEI Pallars Jussà
El CEI Pallars Jussà està renovant el seu lloc web, el qual s’actualitzarà i inclourà noves millores.

Taller sobre Lideratge amb coaching, al CEITàrrega de Cal Trepat

publicat per el Dec 16, 2022 a ceitarrega

Taller sobre Lideratge amb coaching, al CEITàrrega de Cal Trepat

El dimecres 14 de desembre de 2022 el CEITÀRREGA de Cal Trepat va acollir un taller sobre Lideratge amb coaching que va impartir l’empresa Tàctica 360 i en què van participar 10 empreses de Tàrrega i comarca.

L’activitat va estar organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega i va comptar amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Globalleida i el Consell Comarcal de l’Urgell.

El viver d’empreses del CEI Tàrrega Cal Trepat acull l’acte de cloenda del programa ‘Accelera el creixement’ impulsat per la Diputació de Lleida i Pimec

publicat per el Sep 26, 2022 a ceitarrega

El viver d’empreses del CEI Tàrrega Cal Trepat acull l’acte de cloenda del programa ‘Accelera el creixement’ impulsat per la Diputació de Lleida i Pimec

Acció per ajudar els negocis a incrementar la facturació davant la situació actual · Cal Trepat, escenari del lliurament de diplomes a les empreses participants amb la presència de l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú i el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica

Les instal·lacions del CEI Tàrrega Cal Trepat van acollir l’acte de cloenda de la primera edició del programa ‘Accelera el creixement’ coorganitzat entre el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i PIMEC. A la trobada s’han lliurat els diplomes a les quinze empreses que han culminat la seva participació al programa. L’acte ha estat encapçalat pel president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú; i el president de PIMEC Lleida, Xavier Caufapé.

El principal objectiu d’aquest programa és que les pimes obtinguin un pla de creixement i d’acció així com les eines de suport per realitzar-lo. Es calcula que aquests negocis podrien augmentar la seva facturació en els propers dos anys entre un 10 i un 30%, amb un augment mitjà d’un 20% de la plantilla. Joan Talarn ha assenyalat la importància d’impulsar la competitivitat de les pimes com a element clau per a la recuperació de l’activitat econòmica.

Per la seva part, Alba Pijuan ha destacat el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica vers el teixit empresarial per fomentar l’emprenedoria i la innovació. Al seu torn, Xavier Caufapé, president de PIMEC Lleida, ha destacat la necessitat de seguir donant suport a les pimes del nostre territori i dotar-les de les eines necessàries per poder competir i afrontar els reptes actuals. Entre altres, l’acte també ha comptat amb la participació del president de Ros Roca, Ramon Roca, que ha impartit una conferència sobre els reptes que han d’afrontar actualment les empreses; i la regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert.

El programa facilita 74 hores de formació amb aspectes clau per al creixement empresarial com són la transformació digital, la internacionalització, el finançament, la comercialització i la gestió dels equips directius, i cada empresa acaba desenvolupant el seu pla específic de creixement.

Una vintena d’empreses participen als Dimarts Emprenedors que s’han celebrat al viver d’empreses CEITÀRREGA de Cal Trepat

publicat per el Jul 14, 2022 a ceitarrega

Una vintena d’empreses participen als Dimarts Emprenedors que s’han celebrat al viver d’empreses CEITÀRREGA de Cal Trepat

Una vintena d’empreses  comercials i serveis de Tàrrega participen a les sessions dels Dimarts Emprenedors celebrades al viver d’empreses CEITÀRREGA de Cal Trepat que s’han celebrat entre els mesos d’abril i juny de 2022. Els cursos que s’han impartit han estat els següents:

 

Customer experience: claus per a dissenyar i millorar l’experiència del client a la teva empresa i aconseguir un wow, a càrrec de la professora de turisme Natàlia Daries.

 

Botigues que enamoren. Reimpulsar el comerç local i emociona el teu client, a càrrec de la tècnica en vendes Paloma Guerra.

 

El curs de fotografia digital amb mòbil impartit per la tècnica en vendes Paloma Guerra i la fotògrafa professional Paz Garcia ha tancat el cicle de formacions que compta amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i Globalleida.

Tàrrega acull una jornada per enfortir el teixit empresarial de l’Urgell i la Noguera

publicat per el Jun 21, 2022 a ceitarrega

Tàrrega acull una jornada per enfortir el teixit empresarial de l’Urgell i la Noguera

Activitat organitzada pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida

Tàrrega ha acollit avui dimecres una jornada de treball per establir aliances entre les empreses de les comarques de l’Urgell i la Noguera. L’activitat s’emmarca dins les sessions de networking que organitza el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida a través de l’àrea de suport a l’empresa i l’emprenedoria, GlobaLleida, i ha estat possible gràcies al suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de Tàrrega, els consells comarcals de l’Urgell i la Noguera i els CEI de Tàrrega i Balaguer. La trobada, que ha estat dinamitzada per l’empresa Tàctica 360, s’ha celebrat al viver d’empreses CEI TÀRREGA, situat a Cal Trepat, i ha reunit una vintena de firmes i negocis d’ambdues comarques.

Va de Networking a l’Urgell i la Noguera! ha estat un espai de trobada entre persones amb projectes emprenedors, start-ups innovadores i empreses consolidades amb ganes de descobrir noves idees i maneres de fer. La sessió, que ha clausurat la regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert, tenia la finalitat d’establir sinèrgies entre nous projectes recentment creats i empreses ja consolidades a fi d’enfortir el teixit empresarial del territori. Així doncs, les persones assistents han pogut compartir les seves experiències i ampliar la teva xarxa de contactes professionals, fet que podria generar noves oportunitats de negoci.

Visita d’estudiants de l’institut La Segarra al CEI Cervera

publicat per el Feb 25, 2022 a ceicervera

Visita d’estudiants de l’institut La Segarra al CEI Cervera

Un grup d’estudiants dels cicles formatius d’automoció, de gestió administrativa i de sistemes microinformàtics de l’institut la Segarra han visitat, dimecres 23 de febrer, les instal·lacions del Centre d’Empreses Innovadores de Cervera.

A la visita també hi ha assistit el regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé, que els ha donat la benvinguda al centre i els ha explicat la importància d’aquest tipus d’equipaments.

Els alumnes també han rebut explicacions sobre què és un centre d’empreses, les seves funcions, i els serveis i les infraestructures que ofereix.

Finalment han escoltat la intervenció de Ramon Gené, fundador de l’empresa Dàlit Natura, sobre la seva experiència emprenedora i l’estada al CEI Cervera.

Dàlit Natura és una empresa que es dedica a l’elaboració artesanal de productes naturals ecològics.

tira_logos2

imgres

balaguer bell-lloc urgell consell comarcal de l'alt urgell les borges paeria de cervera aran consell comarcal del pallars jussà pallars sobirà solsones centre tec forestal de catalunya Seu d'Urgell tarrega UdL aj lleida